Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OWSAP v6.2.6 SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baldwon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 281
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
  • Etiketler Etiketler
    owsap v6.2.6 sf
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dün gözüme bir kaç eksik çarptığı için akşam pack tarafını yeniden oluşturacağım. bu akşam yükleyemeyebilirim. dosyalar çalışıyor ama mesela dün razador çağırdığımda bir efekt eksikliği vardı. hızlı bir şekilde giriş için @Statu nün konusundaki dosyaları almıştım. onlar farquesin v5ten uyarlama dandik packını kullanıyor sanırım. mümkün olduğunca orjinal packleri kullanarak en kısa zamanda dosyaları ulaştıracağım. ben statu kendisi oluşturdu sanmıştım packleri konuyu tekrar okuyunca anladım farquesin konusundaki güncellemeleri toplu hale getirmiş.
Beklemdeyiz

farques zaten oyunu açıp vdisi ile hazır + güncellenmiş dosyalarını paylaşmıştı bunun ondan farkı ne
v5ten pack uyarlamıştı o low gibi ben orjinal packları kullanacağım. zaten owsap official files olduğu için önce son official packtan uyarlama yapıp owsapın eklediği sistemler içinde diğer dosyalardaki farkları alacağım. eline orjinal gibi owsap geçmiş olacak.

v5ten pack uyarlamıştı o low gibi ben orjinal packları kullanacağım. zaten owsap official files olduğu için önce son official packtan uyarlama yapıp owsapın eklediği sistemler içinde diğer dosyalardaki farkları alacağım. eline orjinal gibi owsap geçmiş olacak.
Tahmini
Heyecanlanıyoruz bak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri