Metin2 Tüm Farm Adreslerini Tek Seferde Bulma (Tutorial)

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

TY

hocam iyi calismalar metin listesini nasil bulabiliriz videoda var mi?

video da hersey mevcut farnbot'a dahir hersey metin de dahil
metin type = 2 dir
kusura bakmayin cok fazla bilgim yok videolarinizi izleyerek bir seyler basarmaya calisiyorum. videonun sonunda entity ile localplayer adli veriler tam olarak ne ise yariyor

kusura bakmayin cok fazla bilgim yok videolarinizi izleyerek bir seyler basarmaya calisiyorum. videonun sonunda entity ile localplayer adli veriler tam olarak ne ise yariyor
localplayer dedigimiz karakterimizin özelliklerini bulunduran kısımdır atıyorum 0x2200 saldırı hızı diyelim
entitylist dedigimiz sey ise tüm oyunlarda aynıdır entitylist bu ne ise yarar karakterimizdeki saldırı hızı 0x2200 buydu bunu entitylist üzerinden yazdırdıgımızda karsıya ne veriyorsak ondada aynısı olur

entitylist bazı metin2 dısında hem localplayer - hem - entitylist aynı class da olur örnek : Point Blank : cod4
Metin2 dısındaki oyunlar da ise *0 *4 * 8 * 10 * C olarak ilerler yada bagzı oyunlarda teklilerde ise arttırmak gereke bilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)