Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Kostüm +9 Parlama efekti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omernwxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 742

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, oyuna zırh kostümleri ekledim +9 olarak, önek veriyorum Aslan Plaka Zırh ekledim kostüm olarak Sepuciler ayarı 100 olarak ayarlı ama üzerimize taktığımızda o yıldız parlama efekti gelmiyor +9 gibi duruyor ama parlama efekti yok bunu nasıl çözebilirim. Zırh olarak taktığımda parlama efekti geliyor ama kostüm olarak takınca parlama efekti yok.

milletmi yanlış anlamış benmi yanlış anladım arkadaş normal klasik metin2 nin +9 da verdiği efektin gelmemesinden bahsediyor siz shining diyorsunuz ne alaka la
Konu sahibi "oyuna zırh kostümleri ekledim +9 olarak" yazmış. Eklediği kostüme itemlerdeki +9 zırh parlama efektini vermek istiyor olarak algılıyorum. Kostümlere efekt vermek istiyorsa söylediğimiz sistemi kullanabilir. Ben de dediğiniz gibi normal item olarak düşünmüştüm başta ama kostüm olarak söylediği için shining sistemini önerdim.

Konu sahibi "oyuna zırh kostümleri ekledim +9 olarak" yazmış. Eklediği kostüme itemlerdeki +9 zırh parlama efektini vermek istiyor olarak algılıyorum. Kostümlere efekt vermek istiyorsa söylediğimiz sistemi kullanabilir. Ben de dediğiniz gibi normal item olarak düşünmüştüm başta ama kostüm olarak söylediği için shining sistemini önerdim.
kostüm olarak ekledim belirttiğim gibi itemlerde sıkıntı yok.

Merhaba, oyuna zırh kostümleri ekledim +9 olarak, önek veriyorum Aslan Plaka Zırh ekledim kostüm olarak Sepuciler ayarı 100 olarak ayarlı ama üzerimize taktığımızda o yıldız parlama efekti gelmiyor +9 gibi duruyor ama parlama efekti yok bunu nasıl çözebilirim. Zırh olarak taktığımda parlama efekti geliyor ama kostüm olarak takınca parlama efekti yok.

🧪 Kontrol Etmen Gerekenler​

✅ 1. item_proto Ayarları​

• Kostüm tipindeki item specular değeri: 100
  • Model: Aynı .gr2
  • Skin-texture varsa: .dds dosyası doğru bağlanmalı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri