Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Kostüm +9 Parlama efekti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omernwxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 737

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, oyuna zırh kostümleri ekledim +9 olarak, önek veriyorum Aslan Plaka Zırh ekledim kostüm olarak Sepuciler ayarı 100 olarak ayarlı ama üzerimize taktığımızda o yıldız parlama efekti gelmiyor +9 gibi duruyor ama parlama efekti yok bunu nasıl çözebilirim. Zırh olarak taktığımda parlama efekti geliyor ama kostüm olarak takınca parlama efekti yok.

Merhaba, oyuna zırh kostümleri ekledim +9 olarak, önek veriyorum Aslan Plaka Zırh ekledim kostüm olarak Sepuciler ayarı 100 olarak ayarlı ama üzerimize taktığımızda o yıldız parlama efekti gelmiyor +9 gibi duruyor ama parlama efekti yok bunu nasıl çözebilirim. Zırh olarak taktığımda parlama efekti geliyor ama kostüm olarak takınca parlama efekti yok.
Arkadaşın vermiş olduğu shining sistemini ekleyin ardından +9 parlama efektini hangi kostüme uygulamak istiyorsanız shiningtable.txt'den kostüme atayabilirsiniz bu şekilde kostümleriniz parlayacaktır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri