DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Kostüm +9 Parlama efekti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omernwxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 737

omernwxx

Level 2
Üye
Konular
10
Çözüm
1
Online süresi
7d 8h
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 7 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
1,256
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, oyuna zırh kostümleri ekledim +9 olarak, önek veriyorum Aslan Plaka Zırh ekledim kostüm olarak Sepuciler ayarı 100 olarak ayarlı ama üzerimize taktığımızda o yıldız parlama efekti gelmiyor +9 gibi duruyor ama parlama efekti yok bunu nasıl çözebilirim. Zırh olarak taktığımda parlama efekti geliyor ama kostüm olarak takınca parlama efekti yok.

Kostüm olarak eklediklerinize bu sistemle rahatça efekt verebilirsiniz. Hangi efekti istiyorsanız.

Kostüm olarak eklediklerinize bu sistemle rahatça efekt verebilirsiniz. Hangi efekti istiyorsanız.
Sağol hocam belki işe yarıyordur bilmiyorum ama bana daha açıklayıcı bi konu lazım burda sadece işi bilen adamın anlayacağı dilden paylaşım yapılmış teşekkürler

Daha açıklayıcı istersen mavi ruhun paylaştığı shining sistemi var forumda mevcut ona bakabilirsin

Merhaba, oyuna zırh kostümleri ekledim +9 olarak, önek veriyorum Aslan Plaka Zırh ekledim kostüm olarak Sepuciler ayarı 100 olarak ayarlı ama üzerimize taktığımızda o yıldız parlama efekti gelmiyor +9 gibi duruyor ama parlama efekti yok bunu nasıl çözebilirim. Zırh olarak taktığımda parlama efekti geliyor ama kostüm olarak takınca parlama efekti yok.
Arkadaşın vermiş olduğu shining sistemini ekleyin ardından +9 parlama efektini hangi kostüme uygulamak istiyorsanız shiningtable.txt'den kostüme atayabilirsiniz bu şekilde kostümleriniz parlayacaktır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri