M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Lorenzo - Altyapı Server Files 2025 (Sistemli) v.2

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 13 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SELAM AyLEKÜM YA BEN FİLESİ KURDUM İNDİRDİM HER ŞEY TAMAMDA CH AÇAMIYOM HATA VERİYOR sh start.sh sh bastlat.sh ./baslat.sh baslat.sh start.sh bür sürü yöntem denedim girileri açamıyom yardımcı olurmusunuz teşekürler...

SELAM AyLEKÜM YA BEN FİLESİ KURDUM İNDİRDİM HER ŞEY TAMAMDA CH AÇAMIYOM HATA VERİYOR sh start.sh sh bastlat.sh ./baslat.sh baslat.sh start.sh bür sürü yöntem denedim girileri açamıyom yardımcı olurmusunuz teşekürler...
cd /home/main
sh admin_panel.sh

/home/main: No such file or directory. olmuyor buda hata veriyor
/home/main yazıp enterlediyimde yne hata alıyom lorenzo server files girişlerini açmak için açma yöntemi nasıl acaba lorenzo filesini indirip sw açma yapabilen bana yazarmı sw girişlerini açamıyom böyle saçmalık olurmu yha baya server cok server files kurdum böyle saçmalık hiç görmedim ch açamıyom böyle bişi yok yha arkadaşlar sorunu bilen yazsın tşkr...lorenzo

Selam aleyküm Lorenzo fikesini kurdum fakat ch acamjyorum puttyden hata aliyom ch aa oyun start etme olmuyor ne yazdıysam olmadı bir bilgisi olan varsa yazarmı teşekürler ne yqzacaz girişleri açmak için

/home/main: No such file or directory. olmuyor buda hata veriyor
/home/main yazıp enterlediyimde yne hata alıyom lorenzo server files girişlerini açmak için açma yöntemi nasıl acaba lorenzo filesini indirip sw açma yapabilen bana yazarmı sw girişlerini açamıyom böyle saçmalık olurmu yha baya server cok server files kurdum böyle saçmalık hiç görmedim ch açamıyom böyle bişi yok yha arkadaşlar sorunu bilen yazsın tşkr...lorenzo
/home/main başına cd koy

cd /home/main enter yap
sh admin_panel.sh enter yap

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri