- Konular
- 0
- Online süresi
- 13h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 173
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SELAM AyLEKÜM YA BEN FİLESİ KURDUM İNDİRDİM HER ŞEY TAMAMDA CH AÇAMIYOM HATA VERİYOR sh start.sh sh bastlat.sh ./baslat.sh baslat.sh start.sh bür sürü yöntem denedim girileri açamıyom yardımcı olurmusunuz teşekürler...
- Konular
- 186
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 5mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 1,496
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 12,478
- DevLira
- 36
cd /home/mainSELAM AyLEKÜM YA BEN FİLESİ KURDUM İNDİRDİM HER ŞEY TAMAMDA CH AÇAMIYOM HATA VERİYOR sh start.sh sh bastlat.sh ./baslat.sh baslat.sh start.sh bür sürü yöntem denedim girileri açamıyom yardımcı olurmusunuz teşekürler...
sh admin_panel.sh
- Konular
- 0
- Online süresi
- 13h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 173
- DevLira
- 0
/home/main: No such file or directory. olmuyor buda hata veriyor
/home/main yazıp enterlediyimde yne hata alıyom lorenzo server files girişlerini açmak için açma yöntemi nasıl acaba lorenzo filesini indirip sw açma yapabilen bana yazarmı sw girişlerini açamıyom böyle saçmalık olurmu yha baya server cok server files kurdum böyle saçmalık hiç görmedim ch açamıyom böyle bişi yok yha arkadaşlar sorunu bilen yazsın tşkr...lorenzo
/home/main yazıp enterlediyimde yne hata alıyom lorenzo server files girişlerini açmak için açma yöntemi nasıl acaba lorenzo filesini indirip sw açma yapabilen bana yazarmı sw girişlerini açamıyom böyle saçmalık olurmu yha baya server cok server files kurdum böyle saçmalık hiç görmedim ch açamıyom böyle bişi yok yha arkadaşlar sorunu bilen yazsın tşkr...lorenzo
- Konular
- 0
- Online süresi
- 13h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 173
- DevLira
- 0
Selam aleyküm Lorenzo fikesini kurdum fakat ch acamjyorum puttyden hata aliyom ch aa oyun start etme olmuyor ne yazdıysam olmadı bir bilgisi olan varsa yazarmı teşekürler ne yqzacaz girişleri açmak için
- Konular
- 229
- Online süresi
- 1mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 969
- Altın Konu
- 12
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 17,675
- DevLira
- 6
/home/main başına cd koy/home/main: No such file or directory. olmuyor buda hata veriyor
cd /home/main enter yap
sh admin_panel.sh enter yap
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)