- Konular
- 0
- Online süresi
- 13h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 173
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
evet cd usr game cd var db mysq hepsini filezilada ekledim kurulumu yaptım herşey tamam fakat girişleri açamıyorum bunun bi anlatım resmi yok mu yha acaba ben bir yerde eksiklikmi yapıyom anlıyamadım her şey tmmdır yerinde GameSRC.tar.gz bunu eklemedim bu nedir acaba nere atılıyor
Ekli dosyalar
- Konular
- 0
- Online süresi
- 13h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 173
- DevLira
- 0
Allah için bir el atın dün akşamdan beri kafayı yedim bir turlü olmuyor lorenzo filesi çok güzel bişeye benziyor merak ettim lütfen bir video yada resim atın Anlatımı atın lütfen teşekkürler.(Lorenzo)
- Konular
- 70
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 4mo 48m
- Reaksiyon Skoru
- 1,340
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 2,092
- DevLira
- 47
evet cd usr game cd var db mysq hepsini filezilada ekledim kurulumu yaptım herşey tamam fakat girişleri açamıyorum bunun bi anlatım resmi yok mu yha acaba ben bir yerde eksiklikmi yapıyom anlıyamadım her şey tmmdır yerinde GameSRC.tar.gz bunu eklemedim bu nedir acaba nere atılıyor
dostum özelden anydesk atarmısınAllah için bir el atın dün akşamdan beri kafayı yedim bir turlü olmuyor lorenzo filesi çok güzel bişeye benziyor merak ettim lütfen bir video yada resim atın Anlatımı atın lütfen teşekkürler.(Lorenzo)
- Konular
- 229
- Online süresi
- 1mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 969
- Altın Konu
- 12
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 17,675
- DevLira
- 6
cd /home buraya at game.tar.gzAllah için bir el atın dün akşamdan beri kafayı yedim bir turlü olmuyor lorenzo filesi çok güzel bişeye benziyor merak ettim lütfen bir video yada resim atın Anlatımı atın lütfen teşekkürler.(Lorenzo)
cd /home enter
tar zxvf game.tar.gz enter
rebootla
cd /home/main enter yap
sh admin_panel.sh enter yap
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)