Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Lorenzo - Altyapı Server Files 2025 (Sistemli) v.2

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 13 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

evet cd usr game cd var db mysq hepsini filezilada ekledim kurulumu yaptım herşey tamam fakat girişleri açamıyorum bunun bi anlatım resmi yok mu yha acaba ben bir yerde eksiklikmi yapıyom anlıyamadım her şey tmmdır yerinde GameSRC.tar.gz bunu eklemedim bu nedir acaba nere atılıyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    227 KB · Görüntüleme: 0
Allah için bir el atın dün akşamdan beri kafayı yedim bir turlü olmuyor lorenzo filesi çok güzel bişeye benziyor merak ettim lütfen bir video yada resim atın Anlatımı atın lütfen teşekkürler.(Lorenzo)

evet cd usr game cd var db mysq hepsini filezilada ekledim kurulumu yaptım herşey tamam fakat girişleri açamıyorum bunun bi anlatım resmi yok mu yha acaba ben bir yerde eksiklikmi yapıyom anlıyamadım her şey tmmdır yerinde GameSRC.tar.gz bunu eklemedim bu nedir acaba nere atılıyor
Allah için bir el atın dün akşamdan beri kafayı yedim bir turlü olmuyor lorenzo filesi çok güzel bişeye benziyor merak ettim lütfen bir video yada resim atın Anlatımı atın lütfen teşekkürler.(Lorenzo)
dostum özelden anydesk atarmısın

cd /home buraya at game.tar.gz
cd /home enter
tar zxvf game.tar.gz enter
rebootla
cd /home/main enter yap
sh admin_panel.sh enter yap

ayn DESTEK ip:
106 749 731

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    165.7 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri