M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Lorenzo - Altyapı Server Files 2025 (Sistemli) v.2

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 13 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hocam gui kaldırmakdaha mandıklıgeldi ama aradaki boşluğa kafan karışdı senin uinewbattlepass.py
yaplaşırmısın öğrenmem lazım.
0416_222519.jpg

hocam gui kaldırmakdaha mandıklıgeldi ama aradaki boşluğa kafan karışdı senin uinewbattlepass.py
yaplaşırmısın öğrenmem lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 140316
SİSTEMLERİ MİNİ MAP ALTINA EKLEMEN SANA BÜYÜK ZARAR OLACAKTIR IŞINLANINCA ENVANTER CLOSE FOKSİYONU CALIŞMADIGINDA SİSTEMLER ACILMİCAKTIR ONU KONTROL

SİSTEMLERİ MİNİ MAP ALTINA EKLEMEN SANA BÜYÜK ZARAR OLACAKTIR IŞINLANINCA ENVANTER CLOSE FOKSİYONU CALIŞMADIGINDA SİSTEMLER ACILMİCAKTIR ONU KONTROL
Bir kaç sayfa geride kod verdim onu uygularlar ise çalışır çalışmama sebebi ışınlanınca açık pencereler kapanmıyor

Bir kaç sayfa geride kod verdim onu uygularlar ise çalışır çalışmama sebebi ışınlanınca açık pencereler kapanmıyor
ışınlanınca pencere kapanmasıyla alakası yok muratım ışınlanınca pencereler kapansın fixsi başka ama envanter close başka foksiyon denesin bakalım

ışınlanınca pencere kapanmasıyla alakası yok muratım ışınlanınca pencereler kapansın fixsi başka ama envanter close başka foksiyon denesin bakalım
gerilerde bi kod verdim onu uygularsan sendede düzelecektir 😊

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri