Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Lorenzo - Altyapı Server Files 2025 (Sistemli) v.2

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 13 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.sorun yok bende
2.esc basınca cilen kapanmasorunu konu içinde var
3.pazar ismi bende sıkıntı yok
4.sehirde rast gele cilen kapanma sorunu ( uymluluk sorununu windos8 yap)
hocam siz build ve fix yaptıysanız paylaşa bilirmisiniz yada destek olurmusunuz acemi olarak yapıyorum beceremedim.

Neyden kaynaklandığını çözemediğim bi sorun ! P Skiller kendiliğinden sıfırlanıyor. Model Önizleme açık kapalı ayarı çalışmıyor ve +basarken veya taş eklerken gui'ler birbirine giriyor bu işlemlerde otomatik olarak pasif'e geçmesi gerekli. Çok fazla vnum hatası var özellikle boss ring'deyken boss çağırın ve syserr'i kontrol edin. Çoklu efsun botu çalıştırırsanız 5 efsun birden client crash yiyor. item_proto ve item_list'i kontrol edin büyük temizlik şart. K envalterden normal envaltere ürün çekilemiyor. Simya pasifmi aktifmi anlayamadım pencereyi açtım ama işlevsiz mob info'da ise şiddetle tafsiyem owsap 6.2.4 den sökülen mob target infoyu kullanın. Lycan karakteri yok ama infolarda gözüküyor (item vs) locale_game stringler felan düzenlenmesi gerekiyor (türkçeleştirmek için) Birde en çok merak ettiğim konu bir files'in olmazsa olmazlarından en önemli 3-4 eklenti hızlı ch değiştirme ve bk okuma yok. Bazen mobların görselleri bozuluyor tahminim directx9'dan kaynaklı bi sorun. Diğer fark ettiğim problem ise element sistemi yok oyunda ama bazı yerlerde element sistemleri gözüküyor.

Son düzenleme:
Fileste eklentiler yüzünden birçok hata mevcut bunları kendiniz fixlemelisiniz. alt yapı eklentisiz olsaydı üzerinde çalışmak sizler için daha verimli olabilirdi. Yine de böyle bir filesi kimse size öylesine vermez oyunda bir diğer sorun gm çarla ile serbest açınca client kapanıyor ve directx9 uyumsuzluğu sanırım mevcut bu filesin hataları için baya bir emek vermelisiniz

Fileste eklentiler yüzünden birçok hata mevcut bunları kendiniz fixlemelisiniz. alt yapı eklentisiz olsaydı üzerinde çalışmak sizler için daha verimli olabilirdi. Yine de böyle bir filesi kimse size öylesine vermez oyunda bir diğer sorun gm çarla ile serbest açınca client kapanıyor ve directx9 uyumsuzluğu sanırım mevcut bu filesin hataları için baya bir emek vermelisiniz
Kendim bir çok hatayı fixledim yapamadıklarım da söz konusu ama nerede nasıl bir sorun alacağınız artık oyunu açtıktan sonra anlarsınız. Ya da çok ciddi testlerden geçirmeniz lazım game kullanımını artıran öğeleri bulmanız lazım

Acemi Olduğum İçin Fix'leri Uygulayamadım. Basit Gibi Görünsede Dosyalar İçinde Kodları Değiştirdiğimde Oyuna Karakter Ekranından Sonra Girmiyor Farklı Hatalar Alıyorum Bir Yerde Yanlışım Var Ama Çözemedim.

Konuda Bulunan Fixleri Uygulamaya Yardımcı Olacak Birisi Varmı Acaba İllaki Sorunsuz Olmayacak Ama En Azından Genel Oynanış Düzelecek ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri