Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
tamamdır hocam özelden yazıyorum hayırlı işler kolay gelsin.şuan işteyim akşam evde bakayım any verirsen beraber çözeriz
FOG_FİX ekle yada silHocam Hemen İlgili Değişiklikleri Yaptım Fakat Karakter Ekranına Girmeden Client Kapatıyor.
uitarget.py yapınca
moblardaki buton çalışmaya başladı diğer dosyaları tektek denedim hepsi client kapatıyor.
[CODE lang="cpp" title="client sysser"]0627 10:11:05133 ::
networkModule.py(line:197) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:177) __hybrid_import
system.py(line:142) _process_result
introSelect.py(line:26) <module>
interfaceModule.py(line:23) <module>
uiSystem.py(line:6) <module>
uiSystemOption.py(line:21) <module>
uiSystemOption.py(line:222) OptionDialog
networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute '__BL_FOG_FIX__'
0627 10:11:05133 :: ============================================================================================================
0627 10:11:05134 :: Abort!!!!
[/CODE]
Acemi olduğum için bilgim yok tam olarak nedir nasıl yapabilirim acaba ?FOG_FİX ekle yada sil
__BL_FOG_FIX__
Bunu rootta arat ve çıktığı yerleri sil. Arkadaş sis fixi eklemiş sende olmadığı için hata veriyor.
Bunu rootta arat ve çıktığı yerleri sil. Arkadaş sis fixi eklemiş sende olmadığı için hata veriyor.
peki hocam bu battle pass kısmı örnek olarak bağırmaya 1000 mesaj diyor gönderiyorum saymıyor bununla alakalı ne yapmamız gerek.__BL_FOG_FIX__
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)