- Konular
- 14
- Online süresi
- 5d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 1,334
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
VDS ile Metin2 nasıl oynayabilirim?
Farklı yöntemler denedim ancak Gameforge istemcisinde hesaba giriş yapmaya çalıştığımda "Geçersiz hesap bilgileri" hatası alıyorum. Bir şekilde hesaba girdiğimde ise "Mevcut Değil" hatası alıyorum. Farklı makineler ve sağlayıcılarda denedim, ancak aynı şekilde hata alıyorum.
Bir tanesinde Gameforge'ye ve oyuna giriş yapmayı başardım fakat asıl istediğim hesaba giremedim.
Bunun bir çözümü var mı?
Farklı yöntemler denedim ancak Gameforge istemcisinde hesaba giriş yapmaya çalıştığımda "Geçersiz hesap bilgileri" hatası alıyorum. Bir şekilde hesaba girdiğimde ise "Mevcut Değil" hatası alıyorum. Farklı makineler ve sağlayıcılarda denedim, ancak aynı şekilde hata alıyorum.
Bir tanesinde Gameforge'ye ve oyuna giriş yapmayı başardım fakat asıl istediğim hesaba giremedim.
Bunun bir çözümü var mı?
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,570
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,470
- DevLira
- 0
Çok fazla hesaba giriş yapıyorsanız client sizi bot olarak algılıyordur. Bu sebeple hesaba erişiminiz engelleniyor olabilir, bunun aslında net bir çözümü olmamakla beraber şuan yapabileceğiniz en doğru durum Metin2 destek ekibine ticket göndermek. Diğer sorunuzun yanıtı ise ekran kartlı olan bir VDS sunucuda oyunu açabilirsiniz ama aynı hataya almaya devam edebilirsiniz.
İyi forumlar.
İyi forumlar.