- Konular
- 7
- Online süresi
- 84152s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 12
- TM Yaşı
- 2 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 851
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba, Metin2 serverimi kurdum ve ilk gün her şey sorunsuz çalışıyordu. Oyuna giriş yapabiliyordum. Ancak ertesi gün tekrar PuTTY üzerinden sunucuyu başlattım, tüm servisler çalışıyor gibi görünüyor fakat oyuna girmeye çalıştığımda “sunucuya bağlanılamıyor” hatası alıyorum. Channel’lar da online görünmüyor.
FreeBSD üzerinden temiz kurulum yaptım. Server source’u çekip Makefile üzerinden gmake clean ve gmake all -j4 komutlarıyla sorunsuz şekilde build aldım. Client tarafında pack dosyasını açıp root içindeki serverinfo.py dosyasında IP adresini sunucuyla aynı olacak şekilde ayarladım.
MySQL çalışıyor görünüyor ve veritabanına bağlanabiliyorum, ancak yine de sorun devam ediyor. İlk kurduğumda çalışıyordu, bir gün sonra bu sorun ortaya çıktı.
Bu sorunun sebebi ne olabilir?
FreeBSD üzerinden temiz kurulum yaptım. Server source’u çekip Makefile üzerinden gmake clean ve gmake all -j4 komutlarıyla sorunsuz şekilde build aldım. Client tarafında pack dosyasını açıp root içindeki serverinfo.py dosyasında IP adresini sunucuyla aynı olacak şekilde ayarladım.
MySQL çalışıyor görünüyor ve veritabanına bağlanabiliyorum, ancak yine de sorun devam ediyor. İlk kurduğumda çalışıyordu, bir gün sonra bu sorun ortaya çıktı.
Bu sorunun sebebi ne olabilir?