HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
oyuna girebilen varmi sunucuya baglanirken hata veriyor ipleri degistirdim ch1 ve ch99 un configlerindeki bind ipleri birde intrologin ve serverinfo iplerini yinede girmiyor oyuna?
hocam sizdede bendeki gibi oldu büyük ihtimaltamam hallettim 1 tane pack eksikmis de simdide sunucuya baglanirken hata veriyor adamin attigi mysqldeki ch1 ve ch99 corelerindeki ipleri duzenledim bide roottaki intrologin ve serverinfoya ragmen baglanmiyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu dosyayı indirin eğer sunucunuzdaki lib dosyasının içerisinde bunlar yoksa atın ve tekrar deneyin ben böyle çözdümlib hatasi vermedi yinede attim denedim yine olmadi sen hangi bsd yi kullandin birde nerelerdeki ipleri degistirdin ben uyuyacagim simdi yarin ugrasirim simdiden tesekkurler cevabin icin. ben o adamin dedigi gibi yaptim herseyi onun dedigi bsd yi indirdim oradaki ipleri degistirdim ama olmadi acaba clienti build ederken kendi ipisini mi kullandi ki clientin ip si varsa.hocam sizdede bendeki gibi oldu büyük ihtimalLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu dosyayı indirin eğer sunucunuzdaki lib dosyasının içerisinde bunlar yoksa atın ve tekrar deneyin ben böyle çözdüm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)