HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
packı kapatmak ıcın pyton 2.7 kurmanız lazım pcye start.py1 dosyasında 1 silip kaydetmemiz lazım ondan sonra prueba dosyasını tıklayıp 3 basıp hangı packı kapatıcaksan onu yazmamız lazım
hocam sizin verdiğiniz dosyaları kullanıyorum configlerdeki ipleri root içindeki serverinfo ve intrologin.pydeki ipleride değiştirdim fakat hala sunucuya bağlanırken hata veriyor başka bir yer varmı değiştirmem gerekenKullandığım dosyaları upload ettim, isteyen kullanabilir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
+Home dosyası içerisinde "srv1/chan/ch1" ve "srv1/chan/ch99" içerisindeki corelerin CONFIG dosyalarındaki Bind IP leri kendinize göre düzenleyin
mysql user: root
mysql pass: 123
oyuna giriş user: admin
oyuna giriş pass: 12345
bu konuda bilgis olan veya yardım edicek birisi varmıhocam sizin verdiğiniz dosyaları kullanıyorum configlerdeki ipleri root içindeki serverinfo ve intrologin.pydeki ipleride değiştirdim fakat hala sunucuya bağlanırken hata veriyor başka bir yer varmı değiştirmem gereken
dcden yazdım bakarmısın ?packı kapatmak ıcın pyton 2.7 kurmanız lazım pcye start.py1 dosyasında 1 silip kaydetmemiz lazım ondan sonra prueba dosyasını tıklayıp 3 basıp hangı packı kapatıcaksan onu yazmamız lazım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)