Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
SEN DAHA BU FARKI ÇÖZEMİYORSAN NEYİ GELİŞTİRMEKTEN BAHSEDİYORSUN NEYİN GÜNCELLEMESİNDEN BAHSEDİYORSUN KOMİK
Ne anlation be kardeşim sh admin_panel.sh içerisine gir ve 2.7 yazan yeri pkg Info yaparak makinana göre düzelt start ver ne boş yapmışsın Python3 kullanıyor filesin paçk tarafı çöp birşey var ise oda senin düşüncelerin kendini bile ifade edemeyip 30 defa aynı şeyi yazıyorsun çok Bilge isen git kendin yap araştır bul prim kovalama.ciddi misin bak client tüm .py 3.7 emin misin sunucu server tarafından bahsetmiyoruz demi ? client src dahil 3.7..
yani öyle ise degerli bunu.. 3.7 atlatmak ne demek ya zor iş kolay degil. hep 2.7 client tarafı sunucu tarafı 3.6 7 filan..
birde freebds atar mısın link mysql şifre ne ?
milleti kandırmayın ya client python27.dll kullanıyor. 3.7 diyorsunuz birde client.... server tarafı 3.7dir. indirdim baktım client 2.7 bu files çöp güncellemek vakit kaybı olur diye düşünüyorum.. client 2.7 yani exe 2.7 kullanıyor .pyler 3.7 degil. client srcler 3.7 degil. game src 3.7 degil. client exe ve py leri 3.7 degil. sadece server sunucu tarafında 4 tane .py 3.7 diye 3.7 olmuyor client. bilmiyorsan ögren kardeşim. yanlış yönlendirme milleti.. bu files 2.7.dll kullanıyor yani 3.7 degil. server tarafının tam 3.7 degil. sadece belli dosyalar 3.7 oda hem 2.7 hem 3.7 kullanıyor en kötü fileste bile var bu .. filesi saçma ve çöp algı oalrak görüyorum. konu degersiz neden çok sey almıs bilmiyorum sanırım işimi bilmiyen çok kullanıcı var. yeme takılan balık çok sanırım.
KARDEŞİM ÖGREN GEL OLUR MU ? python27.dll kullanıyor client exe bana gelmiş client 3 diyorsun. saka mısın ?Ne anlation be kardeşim sh admin_panel.sh içerisine gir ve 2.7 yazan yeri pkg Info yaparak makinana göre düzelt start ver ne boş yapmışsın Python3 kullanıyor filesin paçk tarafı çöp birşey var ise oda senin düşüncelerin kendini bile ifade edemeyip 30 defa aynı şeyi yazıyorsun çok Bilge isen git kendin yap araştır bul prim kovalama.
PYTHON27.DLL exe ile çalışan filesin sadece server tarafı 3.7 olabilir oda zaten dediğin gibi pkg update pkg install python37 başlatma .pysi 6 .py 3.7 yaparsın bu server tarafı 3.7 demekki bu her fileste var artık basit birsey... client tarafının 3.7 çalışabilmesi için. client stc deki .h ve .cpp leri düzeltmelisin ki bu kolay iş degil. sonra pack içindeki .py lerin hepsini 3.7 yapmalısın sonrada pyython3.7.dll üretmeli ve exe nin yanına koymalısın..
boş yapan sensin. ben degil. sökmek için bile ugraşılmaz. benim gözümde çöp filess . algı files güncellemeye degmez kullanıma degmez bir files.. sen ANCAK BU FİLES İLE GELİŞTİRMEYİ BİLMEYEN YENİ BAŞLAMIŞ AMATÖRLERİN KALDIRIRSIN CLİENT 3.7 DİYE. SUANDA SUAN SIZMIŞ BİRTANE BİLE PYTHON 3.7 CLİENT TARAFI OLAN BİR FİLES YOK. SUNUCU TARAFINDA ÇÖP. KUSURA BAKMA GERÇEKLER BUNLAR.. BİRAZ DAHA ÖGREN GEL OLUR MU.
Kardeşim önce Python 3.7 ile Python 2.7 arasındaki farkı netleştirelim.
Client EXE hâlâ python27.dll kullanıyorsa buna "Python 3.7 client" denilemez. Bu teknik olarak yanlış bir ifade olur. Server tarafında bazı scriptlerin veya başlatma dosyalarının Python 3.7 ile çalışması, client tarafının da 3.7 olduğu anlamına gelmez.
Gerçek bir Python 3.x client dönüşümünde;
Server tarafında Python 3.7 kullanılmış olabilir, buna itirazım yok. Ancak birkaç scriptin veya başlatma dosyasının Python 3.7 olması tüm filesi Python 3.7 yapmaz.
Yanlış bilgi verilmesini doğru bulmuyorum. Bir filesi tanıtırken "server tarafında kısmi Python 3.7 desteği var" demek başka şeydir, "client Python 3.7" demek başka şeydir.
Teknik olarak baktığımda client hâlâ Python 2.7 tabanlı görünüyor.
İndirdim, baktım. Client tarafında python27.dll görünce direkt sildim. Yani client 3.7 falan değil, algı yapmayalım lütfen.
Bu söylemlerle ancak konuya yeni başlayanları etkilersin. Client geliştirmeden anlayan biri birkaç SANİYEDE içinde neyin ne olduğunu zaten görür.
Forumda ego kasmak yerine teknik gerçekleri konuş..
Sanırım acemisin.
Uzman Üye rütbesi seni uzman yapmaz.
Neyse, yanlışını düzelttim. Bundan sonra konuyu takip etmeyi bırakacağım. Cahille muhabbet zaman kaybına dönüşüyor. primci sensin öyle olmasa dogru bilgiler verirdin.
Client EXE hâlâ python27.dll kullanıyorsa buna "Python 3.7 client" denilemez. Bu teknik olarak yanlış bir ifade olur. Server tarafında bazı scriptlerin veya başlatma dosyalarının Python 3.7 ile çalışması, client tarafının da 3.7 olduğu anlamına gelmez.
- Client source içindeki .h ve .cpp dosyalarının düzenlenmesi gerekir.
- Python API değişikliklerinin uyarlanması gerekir.
- Pack içindeki Python dosyalarının 3.x uyumlu hâle getirilmesi gerekir.
- Client'ın python27.dll yerine Python 3.x kütüphanesiyle derlenmesi gerekir.
- Tüm sistemlerin test edilmesi gerekir.
Server tarafında Python 3.7 kullanılmış olabilir, buna itirazım yok. Ancak birkaç scriptin veya başlatma dosyasının Python 3.7 olması tüm filesi Python 3.7 yapmaz.
Yanlış bilgi verilmesini doğru bulmuyorum. Bir filesi tanıtırken "server tarafında kısmi Python 3.7 desteği var" demek başka şeydir, "client Python 3.7" demek başka şeydir.
İndirdim, baktım. Client tarafında python27.dll görünce direkt sildim. Yani client 3.7 falan değil, algı yapmayalım lütfen.
Bu söylemlerle ancak konuya yeni başlayanları etkilersin. Client geliştirmeden anlayan biri birkaç SANİYEDE içinde neyin ne olduğunu zaten görür.
Sanırım acemisin.
Uzman Üye rütbesi seni uzman yapmaz.Neyse, yanlışını düzelttim. Bundan sonra konuyu takip etmeyi bırakacağım. Cahille muhabbet zaman kaybına dönüşüyor. primci sensin öyle olmasa dogru bilgiler verirdin.
Son düzenleme:
yapay zekamısın.Kardeşim önce Python 3.7 ile Python 2.7 arasındaki farkı netleştirelim.
Ben indirdiğim sürümde client tarafında python27.dll gördüm. Bu nedenle "client tamamen Python 3.7" iddiasına katılmıyorum.
- Client source içindeki .h ve .cpp dosyalarının düzenlenmesi gerekir.
- Python API değişikliklerinin uyarlanması gerekir.
- Pack içindeki Python dosyalarının 3.x uyumlu hâle getirilmesi gerekir.
- Client'ın python27.dll yerine Python 3.x kütüphanesiyle derlenmesi gerekir.
- Tüm sistemlerin test edilmesi gerekir.
Sanırım acemisin.Uzman Üye rütbesi seni uzman yapmaz.
Neyse, yanlışını düzelttim. Bundan sonra konuyu takip etmeyi bırakacağım. Cahille muhabbet zaman kaybına dönüşüyor. primci sensin öyle olmasa dogru bilgiler verirdin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)