Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 Hard Emek Files Metin2Ultimate

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Filese güncelleme vermelimiyim.

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

SEN DAHA BU FARKI ÇÖZEMİYORSAN NEYİ GELİŞTİRMEKTEN BAHSEDİYORSUN NEYİN GÜNCELLEMESİNDEN BAHSEDİYORSUN KOMİK

ciddi misin bak client tüm .py 3.7 emin misin sunucu server tarafından bahsetmiyoruz demi ? client src dahil 3.7..
yani öyle ise degerli bunu.. 3.7 atlatmak ne demek ya zor iş kolay degil. hep 2.7 client tarafı sunucu tarafı 3.6 7 filan..

birde freebds atar mısın link mysql şifre ne ?

milleti kandırmayın ya client python27.dll kullanıyor. 3.7 diyorsunuz birde client.... server tarafı 3.7dir. indirdim baktım client 2.7 bu files çöp güncellemek vakit kaybı olur diye düşünüyorum.. client 2.7 yani exe 2.7 kullanıyor .pyler 3.7 degil. client srcler 3.7 degil. game src 3.7 degil. client exe ve py leri 3.7 degil. sadece server sunucu tarafında 4 tane .py 3.7 diye 3.7 olmuyor client. bilmiyorsan ögren kardeşim. yanlış yönlendirme milleti.. bu files 2.7.dll kullanıyor yani 3.7 degil. server tarafının tam 3.7 degil. sadece belli dosyalar 3.7 oda hem 2.7 hem 3.7 kullanıyor en kötü fileste bile var bu .. filesi saçma ve çöp algı oalrak görüyorum. konu degersiz neden çok sey almıs bilmiyorum sanırım işimi bilmiyen çok kullanıcı var. yeme takılan balık çok sanırım.
Ne anlation be kardeşim sh admin_panel.sh içerisine gir ve 2.7 yazan yeri pkg Info yaparak makinana göre düzelt start ver ne boş yapmışsın Python3 kullanıyor filesin paçk tarafı çöp birşey var ise oda senin düşüncelerin kendini bile ifade edemeyip 30 defa aynı şeyi yazıyorsun çok Bilge isen git kendin yap araştır bul prim kovalama.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)