Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Altın Konu CrysusAC Bypass - Beta2 - Yoğun istek üzerine :))

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben kendimi gayet geliştirdim, adam korumanı delmiş hala burda yok öyle yapmışsın böyle yapmışsın diyorsun kabullen :)
Bi yerlere gelebildiysen benim warez olan fileslerim sayesinde bi yerlere gelmişsindir oda gelişmek açısından demiyorum maddiyat olarak elin falan bollanmıştır

ne anlatıyonnn be ollluuuummmm paspass xd cheat engine 7.5

seviyosunuz siz noname hesaplar açıp sallamayı en çok başarılı olduğunuz işlerde bunlar zaten harici bir şey yok kendime ve korumama o kadar güveniyorum ki kendi adımla üyelik açıp burda tartışmaya girdim ama karşımda hiç erkek göremiyorum random hesap açıp bıdı bıdı yapacaksanız kendi aranızda yapabilirsiniz böylesi beni sarmıyor

Senin warez filesinle 1 kere oyun açıldı oda sattıgın filesin üstüne 50 tane fix atıldı yine 50 tane sorun çıktı aktif oyunda kadim efsundan çift efsun bugu vs vs yani bi files satıyorsan ilk açıcan sonra satışa koyucan kendi yapmadıgın bi projenin üstüne yatıp burda millete diklenme :)

Bi yerlere gelebildiysen benim warez olan fileslerim sayesinde bi yerlere gelmişsindir oda gelişmek açısından demiyorum maddiyat olarak elin falan bollanmıştır
1731430563576.png

Senin warez filesinle 1 kere oyun açıldı oda sattıgın filesin üstüne 50 tane fix atıldı yine 50 tane sorun çıktı aktif oyunda kadim efsundan çift efsun bugu vs vs yani bi files satıyorsan ilk açıcan sonra satışa koyucan kendi yapmadıgın bi projenin üstüne yatıp burda millete diklenme :)

Ekli dosyayı görüntüle 125719
Romanya'da çıktığı ilk günden hile/bypass yemezse hiçbir şey bilmiyorum :D

Dejavu yaşıyorum şuanda inanılmaz, geçen yılda aynı olaylar yaşandı. Şunu bir öğrenemediniz bükemediğiniz bileği öpmeyi bileceksiniz. Hala da inatla inanmayı reddetmek ne demek :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri