Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tebrik edecek erkeklik yok onda ondan kuyruk acısı çekiyor ve yalan söylüyor :dKonuyu değiştirme sana prim bile vermem tebrik et adamı hazır horumanı delmiş geçmiş.
Hep bi bahaneleri olur dostum boşverTebrik edecek erkeklik yok onda ondan kuyruk acısı çekiyor ve yalan söylüyor :d

Teşekkür ederim.Valla tek bi faceye attıgım post ile hasan ile sen iyi titrediniz elinizdeki filesi wareze attınız bence kim oldugumu çok iyi biliyorsun neyse dahada uzatmıcam @tytyty1 Arkadaş konu dışı konuşuyor tekrar tebrik ederim dostum eline sağlık böyle insanlara haddini bildirmek gerekliydi.
umrumda mı la kimle dostsun kimle düşmansın beni alakadar etmez ben malımı yorumlamaktan çekinmem ayrıca kime göz dağı vermeye çalışıyosun anlamış değilim valla gülüyorum sana işim olmasa sen ve saz arkadaşlarınla daha çok eğlenirdim ama işlerim var yoğunum biraz belki canım sıkılırsa tekrardan sizinle eğlenmeye gelirimLaflarına dikkat et bahsettiğin kişi benim zaten eskiden beri dostum olur kimseyi yaladıgım yok tebrik etmeyi öğren.
umrumda mı la kimle dostsun kimle düşmansın beni alakadar etmez ben malımı yorumlamaktan çekinmem ayrıca kime göz dağı vermeye çalışıyosun anlamış değilim valla gülüyorum sana işim olmasa sen ve saz arkadaşlarınla daha çok eğlenirdim ama işlerim var yoğunum biraz belki canım sıkılırsa tekrardan sizinle eğlenmeye gelirim