1.si olarak warezde olan fileslerimle hala arka planda birden fazla proje geliştiriyorum hepsi de birer birer testlerden geçiyor bir problem çıkmıyor ama senin gibi iş bilmez insanlar kendi pack dosyalarını kitlemeyip oldugu gibi filese konup oyun açarsa patlaması beni bağlamıyor ayrıca sana satışını yapan da ben değilim bedavaya files bulmuşsun hala zırlıyor musun gerçekten ?Senin warez filesinle 1 kere oyun açıldı oda sattıgın filesin üstüne 50 tane fix atıldı yine 50 tane sorun çıktı aktif oyunda kadim efsundan çift efsun bugu vs vs yani bi files satıyorsan ilk açıcan sonra satışa koyucan kendi yapmadıgın bi projenin üstüne yatıp burda millete diklenme
Ekli dosyayı görüntüle 125719
1.si olarak warezde olan fileslerimle hala arka planda birden fazla proje geliştiriyorum hepsi de birer birer testlerden geçiyor bir problem çıkmıyor ama senin gibi iş bilmez insanlar kendi pack dosyalarını kitlemeyip oldugu gibi filese konup oyun açarsa patlaması beni bağlamıyor ayrıca sana satışını yapan da ben değilim bedavaya files bulmuşsun hala zırlıyor musun gerçekten ?
Cidden konuştugun laf çocukca 10 tane sunucu açtım 10 undada başarılıydım 1 tane sunucu açıp 1 senede 1 files yapmayı beceremedin hazır korumanın üstüne yatıp burda laf etmen doğru değil hemde adam korumanı geçmiş tebrik ediceğine yok şöyle yapmışsın böyle yapmışsın diyorsun tebrik etmeyi öğreniceksin ilinerin kanatları altında sallamayı çok seversin sen

olayın nickle ne alakası var korumanı delip geçmişim cheat engine 7.5 açmışım engelleyebildiğin birşey yok xdseviyosunuz siz noname hesaplar açıp sallamayı en çok başarılı olduğunuz işlerde bunlar zaten harici bir şey yok kendime ve korumama o kadar güveniyorum ki kendi adımla üyelik açıp burda tartışmaya girdim ama karşımda hiç erkek göremiyorum random hesap açıp bıdı bıdı yapacaksanız kendi aranızda yapabilirsiniz böylesi beni sarmıyor
https://forum.turkmmo.com/konu/3890577-crysus-korumasinda-acilan-cheat-engine-var-mi/#post-21521989
Aylar önce zaten anlatmışım, değişen bir şey yok. Neden inanmak istemiyor arkadaş anlamadım.
Aylar önce zaten anlatmışım, değişen bir şey yok. Neden inanmak istemiyor arkadaş anlamadım.