HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İstesem denk gelmezHer Yıl Olduğu Gibi
![]()

sana gelirsek beta2 sunucum da sanal sunucu engelim kapalı belli sebeplerden dolayı kendim kapatmıştım sen ilk girdiginde de kapalıydı ban yedikten sonrada kapalıydı yani anlayacağın hiç bir zaman sanal sunucu girişi engelli değildi ban yedikten sonra x farklı sanal sunucuyla oyuna giriş yapıp kasa kasa video alman da kahkaha attırdıŞu mesajlaşmalar seviyeli olsa paylaşmayacaktım bile![]()
İnanmak istemeyene hiçbir şey inandıramayacağını sizin sayenizde öğrendim hocam teşekkürler.sana gelirsek beta2 sunucum da sanal sunucu engelim kapalı belli sebeplerden dolayı kendim kapatmıştım sen ilk girdiginde de kapalıydı ban yedikten sonrada kapalıydı yani anlayacağın hiç bir zaman sanal sunucu girişi engelli değildi ban yedikten sonra x farklı sanal sunucuyla oyuna giriş yapıp kasa kasa video alman da kahkaha attırdı
Gerçekten anlamadığın için mi böyle konuşuyorsun yoksa kasıtlı mı yalan söylüyorsun bilmiyorum ama inşallah birincisidir.
Edit: Tekrardan okudum ve kasıtlı olarak yalan söylediğini gördüm, Allah senle çalışanlara sabır versin.
Son düzenleme:

Her Yıl Olduğu Gibi