noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 server files nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ruhqersaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 663

ruhqersaa

Level 2
Üye
Konular
14
Çözüm
4
Online süresi
21d 12h
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
Başarım Puanı
55
MmoLira
4,123
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Metin2 sunucusu açmak istiyorum fakat nerden başlayacağımı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. MartySama'nın filesini almayı düşünüyorum. Filesi aldıktan sonra oynanabilir bir oyun çıkması için neler yapmalıyım ve nerden başlamalıyım?

Mesela 1-99 bir sunucu için adımlar nasıl olmalı?

Son düzenleme:
Metin2 sunucusu açmak istiyorum fakat nerden başlayacağımı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. MartySama'nın filesini almayı düşünüyorum. Filesi aldıktan sonra oynanabilir bir oyun çıkması için neler yapmalıyım ve nerden başlamalıyım?

Mesela 1-99 bir sunucu için adımlar nasıl olmalı?
Merhaba , öncelikle nasıl bir proje çıkarmak istiyorsun bunu belirle . 1-99 seçimin zaten başlaman için ilk adım olmuş . Files konusunu seçmişsin . Sırada zorluk seviyesine göre düzenlemeler yapmaya başlayabilirsin . Örnek veriyorum ; 1-99 tarzda düşündüğün için files oyun zorluğu biraz daha emek / farm olacak gibi . Bu yüzden aşırı farklı farklı sistemlere girmene gerek yok (ws lik fileslarda olan ek özellikler vb) eski tarz da bir files bul . Bunun üzerinde düzenlemelere git . Unutma ne kadar çok ek sistem , o kadar fazla uğraşma ve zaman . Forumda türlü türlü paylaşımlar var . İlgini çeken , aklına yatan konudan başla . Takıldığın yerler için bir çok anlatım mevcut . Özel yardımlar için forumda ücretle iş yapan arkadaşlar var ve Turkmmo discord kanalına katıl . Hemen her akşam orada yayın yapıyor muhabbet ediyoruz . İşine yarayacak bilgiler edinebilirsin 🙂

Metin2 server files, client, ve MySQL gibi gerekli dosyaları indirmen gerekir Server ve client dosyalarını derlemek için Visual Studio Community 2019'u kur ama olmuyorsa 11858 destek numarası var ararsan oradan destek verirler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri