Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Sunucusuna server kurma destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knkynn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

knkynn

Baba Yaga
TM Üye
Konular
54
Çözüm
1
Online süresi
20d 20h
Reaksiyon Skoru
123
Altın Konu
4
Başarım Puanı
111
MmoLira
3,055
DevLira
54
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba kolay gelsin, size bir sorum olacaktı server kurmak ile alakalı destek olursanız çok sevinirim. Popüler bir hosting firmasından metin2 sunucusu kiraladim. Bu hosting firmasının sunmuş olduğu birkaç server filesi mevcut fakat benim istediğim turkmmodaki tunga nın ve diğer paylaşılan server filesleri sunucuya kuramaz mıyız, dün akşam herhangi bir server files denedim fakat puttyde komutlar pek uymuyor. Turkmmoda paylaşılan filesler freebsd yazıyor arasındaki ayrımı bilmiyorum. İlk önce sunucuya puttyden giriş yaptım sonra game ve mysql dosyalarını filezilladan aktardım iceriye ve kurdum. Sonrasında baslatma komutlarını denedim sunucunun ve filesindekileride ikiside olmadı bu kısımdan sonra tam olarak ne yapmam gerekiyor kurulum nasıl yapılır, yapılır mı dönüşünüzü beklemekteyim çok teşekkürler.

Bu konular hakkında pek bilgiye sahip değilim şuan kullandığım sunucu bsd sürümüyle elimdeki files uyuyor fakat kurulum ile ilgili bir desteğe ihtiyacım var destek olur musunuz?

Firmaya filesiniz ile uyumlu surumlerı kurmalarını isteyin kuracaklardır. bu şekilde hatasızca filesi kurulumdaki gibi kurabilirsiniz.

Yok files firmadan değil forumdan buldugum wslik bir files fakat kurulumunu nasıl yapacağimi bilmiyorum destek olursanız çok sevinirim.

files firmadan olması önemli değil filesin uygun bsd özellikleri mysql surumlerı vs bunlari onlardan kurmasini isteyin filesi kurmak için ise files konunuzda kurulum vs kısmı vardır yok ise yazın tekrar bakalim

Kullandığınız filesin konusunu atarmısınız kontrol edeyim?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri