HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sende win api ile bypass yazmaya devam et aslanım.Metin2 de esp yapmaya devam et aslanım sen.
Beynim yok benim ya gidip hazır kernel sourceları alıp metin2 de kullanıp kendimi havalı sanmıyorum ya kusura bakma.Overlaya patch atmayı çöz sen ilksende win api ile bypass yazmaya devam et aslanım.

aynen bak ne güzel anlatmıssın kendini sen git github dan bul bul derle derle kullanBeynim yok benim ya gidip hazır kernel sourceları alıp metin2 de kullanıp kendimi havalı sanmıyorum ya kusura bakma.Overlaya patch atmayı çöz sen ilk![]()

neyse sen yaz ben sonra yine bakarım : )Beynim yok benim ya gidip hazır kernel sourceları alıp metin2 de kullanıp kendimi havalı sanmıyorum ya kusura bakma.Overlaya patch atmayı çöz sen ilk![]()
ha bu arada birazdaha tartısalım da beni birazdaha güldür hadi görüsmek üzereBeynim yok benim ya gidip hazır kernel sourceları alıp metin2 de kullanıp kendimi havalı sanmıyorum ya kusura bakma.Overlaya patch atmayı çöz sen ilk![]()