- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 268
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oluşum sen niye art arda 3 mesaj atıp kudurdun kiha bu arada birazdaha tartısalım da beni birazdaha güldür hadi görüsmek üzere
Daha yeni yetme veletsin 1 yıl önce agu bugu diye c# yazıyodun. Şimdi kernel hakkında bilgi konuşuyosun. Son mesajım sana bu, hiçbir zaman kolaya kaçma öpüldün. 
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
ah su aklı zor alanlar tek metin2 oynadıgımı sanırlar neyse sen gelismene bak olusum benim seviyeme geldiginde buraya yaz sen ben yine sonra bakarım ha bir de basit external'lerin ile sana bol sansOluşum sen niye art arda 3 mesaj atıp kudurdun kiDaha yeni yetme veletsin 1 yıl önce agu bugu diye c# yazıyodun. Şimdi kernel hakkında bilgi konuşuyosun. Son mesajım sana bu, hiçbir zaman kolaya kaçma öpüldün.
![]()
- Konular
- 0
- Online süresi
- 23h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 1,111
- DevLira
- 0
bu konular hakkında hic bilgim yok saltanatta nasıl calıştırcam
- Konular
- 0
- Online süresi
- 6h 51m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 150
- DevLira
- 0
ya ezgi abi git başka şeylerle ilgilen fake olman yetmiyormuş gibi bir de aslanım maslanım milletle usül adap bilmeden konuşup eleştirip duruyorsun bak işine bi oyun için kasmayın bu kadarah su aklı zor alanlar tek metin2 oynadıgımı sanırlar neyse sen gelismene bak olusum benim seviyeme geldiginde buraya yaz sen ben yine sonra bakarım ha bir de basit external'lerin ile sana bol sans
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
bak buna çok güldüm iste birsey bilmeyip de bos yere elestirenler yada metin2 de 3 4 ögretici video atıyorum diye gelip video yu izledikten sonra ögrenip diyolar ki karsı tarafa senden ögrendim degil ben kendim ögrendim sende kimsin böyle ego lu insanlar çok al onlardan biri amos yıl gecmesine ragmen birsey ögrenememis izledigi bir videom ile aklında csharp kalmıs hergün yazıp durur oysaki ben metin2 ye 1 sene önce baslayıp herkeze yardım edip 1 yıl icerisinde aldıgım karsılık ise LunaUI : Den ögren hadi baskasına satalım demeleri baska hesaplardan da baska birseyler ögretirmi ki acaba diye yazmaları komime gidiyorya ezgi abi git başka şeylerle ilgilen fake olman yetmiyormuş gibi bir de aslanım maslanım milletle usül adap bilmeden konuşup eleştirip duruyorsun bak işine bi oyun için kasmayın bu kadar
not : setıcak olsam metin2 gibi cöp bir oyunla ugrasmam
giderim valorant zula wolf varken zaten metin2 tutmaz