B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor Kdmapper(Kernel)-(AC-Runik AC-CShield...)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Androids
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
  • Etiketler Etiketler
    #android

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ya ezgi abi git başka şeylerle ilgilen fake olman yetmiyormuş gibi bir de aslanım maslanım milletle usül adap bilmeden konuşup eleştirip duruyorsun bak işine bi oyun için kasmayın bu kadar
bak mesela turkmmo da metin2 hileleri pointblank hileleri diye 2 katagori var bu forum da bu katagorilerde insanlar bildiklerini paylasıyorlar atıyorum a dan alıp b deki c ye satıyorsa b dekine hic birsey ögretmemelissin düz satıs yapanlara da karsıyım bi aralar codecracker majdev mapper birde aphete vardı da kurucusu kimde hatırlayamadım kusursuz var zula da hile yapıp satıyorlardı en son ne durumdalar bilmiyorum ama sepiltura vardı satmaz ücretsiz verirdi birde o hosuma giden tek kisiydi bende ücretsiz verirdim zula biterken metin2 ye gectim ama metin2 bitmemis olsada oyuncuları bitmis eskiden zula da hile paylastıgım da 200 yüz kisi katılır alırdı metin2 de ögretim yapmama ragmen 200 video dan sadece 100 kisi ancak olmusuzdur
kısaca özet (turkmmo da ögretenlerin kıymetini bilin + satmaya calısanlar ın ise 1 hafta falan ücretsiz veriyorsa onlarınkinide bilin)

Şahsi kavgalarınızı dmden yürütebilirseniz daha sağlıklı bir ortam oluşur. İyi forumlar.

Şahsi kavgalarınızı dmden yürütebilirseniz daha sağlıklı bir ortam oluşur. İyi forumlar.
Bahsi geçen arkadaşa bi oyun için bu kadar polemiğe girilmesine gerek yok dedim fakat benimle de polemiğe girdi. Bu bir kavga değil sadece arkadaşın kendini durmadan ifade etmeye çalışması. Kavga falan yok, iyi sabahlar.

Paylaşım için teşekkürler.

bu konular hakkında hic bilgim yok saltanatta nasıl calıştırcam
Tespit edilmeyen bir cheat engine bul sonrasın da adım adım kdmapper çalıştır ve x64 dll 'i cheat enginenin kendisine inject et sonra oyuna bağlan.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri