HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hatta bende videoları da atayım bazı kendini bilmez arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayı çok seviyor xDdriver ve dll'in nasıl çalıştığını öğrenmek isteyen varsa diye atıyorum:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
hatta bende videoları da atayım bazı kendini bilmez arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayı çok seviyor xD
sukur bugun de biri yuzunden utanmak zorunda kaldik
handle stripping esit degildir pid erisimi kardesim, ayrıca @RELIEF in paylastigi sey ile senin kdmapper ile load ettigin sey arasinda ufaktan yakindan bir benzerlik yok. sen ring3 dll den ring0 drivere shellcode pass edip hedefledigin processe yazmasini istiyorsun. istersen gel dcye sana anlatayim tane tane videolu 
hâlâ sidik yarıştırma işine giriyorsun ama konuyu anlamamak içinde kendine yazık ediyorsun en baştan tekrar oku anlarsın belki..sukur bugun de biri yuzunden utanmak zorunda kaldikhandle stripping esit degildir pid erisimi kardesim, ayrıca @RELIEF in paylastigi sey ile senin kdmapper ile load ettigin sey arasinda ufaktan yakindan bir benzerlik yok. sen ring3 dll den ring0 drivere shellcode pass edip hedefledigin processe yazmasini istiyorsun. istersen gel dcye sana anlatayim tane tane videolu
![]()
bu kadar kisinin yorumuna çevap vermedim tek seninkine veriyorum kernel'e kernel kodlayınca ne degisiyor acabaUsermode korumaya kernel sokmakGenede eline sağlık

Genede eline sağlık