YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyun Ne Durumda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sanior1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 624

sanior1

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
3h 44m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 3 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
95
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, Metin2 TR'yi çok uzun zamandır oynamıyorum ve tekrardan başlamayı düşünüyorum. Oyunun paraya dönmesi beni pek etkilemiyor. Oyunun farm yapısını internetteki videolardan az çok anladım fakat PVP adına oyun neler sunuyor pek bir bilgim yok. Ne tarz etkinlikler yapılıyor? Oyunun PVP kısmı için beni bilgilendirir misiniz?

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle iyi akşamlar
Metin2 PVP sektörü Official sunucuya göre çok daha farklı yapı imkanı sunuyor. Herkez kendisine göre bir içerik çıkarıyor. Bazı sunucular paraya bazı sunucular ise emeğe dayalıdır ama sonuç olarak hepsinin bir gideri olduğu için belli bir nesne market sistemi üzerinden ilerlemek zorundalar. Etkinlikler olarak bir çok sunucu artık standart official sunucunun yanı sıra farklı etkinlikler sunuyor. Bir çok sunucu artık bireysel değil lonca kavramına önem veriyor ve bir loncaya üye olduğunuz zaman bunun artılarını görürsünüz. Eski tarz seviyorsanız belirli kemik kadrosu oluşmuş sunucularıda tercih edebilirsiniz yeni tarz seviyorsanız sürekli güncel olarak sunucular açılıyor.

Farklı merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz :)

Merhaba öncelikle iyi akşamlar
Metin2 PVP sektörü Official sunucuya göre çok daha farklı yapı imkanı sunuyor. Herkez kendisine göre bir içerik çıkarıyor. Bazı sunucular paraya bazı sunucular ise emeğe dayalıdır ama sonuç olarak hepsinin bir gideri olduğu için belli bir nesne market sistemi üzerinden ilerlemek zorundalar. Etkinlikler olarak bir çok sunucu artık standart official sunucunun yanı sıra farklı etkinlikler sunuyor. Bir çok sunucu artık bireysel değil lonca kavramına önem veriyor ve bir loncaya üye olduğunuz zaman bunun artılarını görürsünüz. Eski tarz seviyorsanız belirli kemik kadrosu oluşmuş sunucularıda tercih edebilirsiniz yeni tarz seviyorsanız sürekli güncel olarak sunucular açılıyor.

Farklı merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz :)
Officialda oynamayı düşünüyorum. Official özelinde aklıma takılan birkaç şey var tabi fırsat yakalamışken onları da sormak isterim.

Hileler ne durumda?
Çarımı kastım itemlerimi dizdim diyelim vs atabileceğim bir ortam var mı hala?
Oyunun yaş kitlesi hala düşük mü :D
Sunucuların ömrü ne kadar oluyor? (Aktiflik bakımından)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri