- Konular
- 1
- Online süresi
- 3h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 95
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba, Metin2 TR'yi çok uzun zamandır oynamıyorum ve tekrardan başlamayı düşünüyorum. Oyunun paraya dönmesi beni pek etkilemiyor. Oyunun farm yapısını internetteki videolardan az çok anladım fakat PVP adına oyun neler sunuyor pek bir bilgim yok. Ne tarz etkinlikler yapılıyor? Oyunun PVP kısmı için beni bilgilendirir misiniz?
Son düzenleme:
- Konular
- 111
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 10d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 470
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 127
- DevLira
- 12
Merhaba öncelikle iyi akşamlar
Metin2 PVP sektörü Official sunucuya göre çok daha farklı yapı imkanı sunuyor. Herkez kendisine göre bir içerik çıkarıyor. Bazı sunucular paraya bazı sunucular ise emeğe dayalıdır ama sonuç olarak hepsinin bir gideri olduğu için belli bir nesne market sistemi üzerinden ilerlemek zorundalar. Etkinlikler olarak bir çok sunucu artık standart official sunucunun yanı sıra farklı etkinlikler sunuyor. Bir çok sunucu artık bireysel değil lonca kavramına önem veriyor ve bir loncaya üye olduğunuz zaman bunun artılarını görürsünüz. Eski tarz seviyorsanız belirli kemik kadrosu oluşmuş sunucularıda tercih edebilirsiniz yeni tarz seviyorsanız sürekli güncel olarak sunucular açılıyor.
Farklı merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz
Metin2 PVP sektörü Official sunucuya göre çok daha farklı yapı imkanı sunuyor. Herkez kendisine göre bir içerik çıkarıyor. Bazı sunucular paraya bazı sunucular ise emeğe dayalıdır ama sonuç olarak hepsinin bir gideri olduğu için belli bir nesne market sistemi üzerinden ilerlemek zorundalar. Etkinlikler olarak bir çok sunucu artık standart official sunucunun yanı sıra farklı etkinlikler sunuyor. Bir çok sunucu artık bireysel değil lonca kavramına önem veriyor ve bir loncaya üye olduğunuz zaman bunun artılarını görürsünüz. Eski tarz seviyorsanız belirli kemik kadrosu oluşmuş sunucularıda tercih edebilirsiniz yeni tarz seviyorsanız sürekli güncel olarak sunucular açılıyor.
Farklı merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz

- Konular
- 1
- Online süresi
- 3h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 95
- DevLira
- 0
Officialda oynamayı düşünüyorum. Official özelinde aklıma takılan birkaç şey var tabi fırsat yakalamışken onları da sormak isterim.Merhaba öncelikle iyi akşamlar
Farklı merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz![]()
Hileler ne durumda?
Çarımı kastım itemlerimi dizdim diyelim vs atabileceğim bir ortam var mı hala?
Oyunun yaş kitlesi hala düşük mü

Sunucuların ömrü ne kadar oluyor? (Aktiflik bakımından)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)