HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bi de tam beklemediğin an src paylaşılıyomuş şaaakben ne biliyim olayı merak ettim geldim
arkadasa gecmis olsun. herkese dosya vermemek lazım demek ki dua edin src paylasılmamıs heralde
zokayı yutarsınız xkzxcakhjshkdsrc yok pehh..
Evt inşallah paylaşılmaz da yöneticiler Bi el atsa güzel olur aslında. Adamın emeği söz konusu. Adam bundan ekmek kazanıyor du kimseye güvenilmez oldu ya.ben ne biliyim olayı merak ettim geldim
arkadasa gecmis olsun. herkese dosya vermemek lazım demek ki dua edin src paylasılmamıs heralde
yazık günah milletin emeğine bu kadar ayıp etmeyinbi de tam beklemediğin an src paylaşılıyomuş şaaakzokayı yutarsınız xkzxcakhjshkd
büyük ihtimalle src'de paylaşılır çünki bu tip fileslerin unpackı daha çok önemlidir kostum uvuz zıvır çekiyorlar sistemsel olarak max 15 20 yeni sistem vardır ki bu fileste yeni bir sistem yok diğerlerinden ayıran tek kısım varmısın yokmusun var içersinde sanırım oda welb'in.
Iste bunlar gibi insanlar emek nedir bilmiyorki aq ben ilkte olayı bilmiyordum sonradan ayiktim meğer ucu bizim dostumuza dokunuyor yorum yapmayı engellemisler kendini savunmamiyor burdayazık günah milletin emeğine bu kadar ayıp etmeyin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)