noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Wslik Server files En günceli

Altın Konu Wslik Server files En günceli 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaybeAnotherTime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 891
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
4.60 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaybeAnotherTime

Umut Canpolat
TM Üye
Konular
118
Çözüm
4
Online süresi
2mo 2d
Reaksiyon Skoru
598
Altın Konu
14
Başarım Puanı
189
MmoLira
806
DevLira
21
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

///////////////////// EDİT FORUMU BIRAKTIGIM İCİN​

Ekli dosyalar

• 1708550060055.png
    1708550060055.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

2 gündür verdiği hayat mücadelesi sadece inadı yüzünden başka hiç bir şey değil banladıgı hesaplarımızdan hiç bir hakaret , yada küfür kullanmadık söylediğimiz şeyler zoruna gidiyor ki tüm hesaplarımızı suçsuz bir şekilde banlıyor şu inadı bırakta yapman gerekeni yap bu kadar insan sizden taraf değil bunun bilincindesin boşu boşuna uzatıyorsun ufacık konuyu dağ yaptınız files sahibi benim dosyaların warez olması gerçekten hiç umrumda değil satışdaki konumdakinden zaten cok eski hali ancak bu çok sayıp sevdiğiniz mod full sorunlu bir şekilde paylaşıyor tekrar söylüyorum 2 gün 2 gece insanları çam ağaçı gibi dikti source paylaşıcam diye bildirim yaptı paylaşmaktan vazgeçip özür metni paylaştı buna okeyim ancak senin de kendi çapında koyduğun kurallar gereğine gelirsek dosya içerisinde açık yada sorun bulunuyorsa konuyu kapatacağını belirtmişsin dostum paylaşan kişi mysql tablosunda bir sürü kullanıcı oluşturmuş elbet sıfırlamayı bilen insanlar vardır ancak bilmeyen kişilerin hakkına neden girebilsin lafı cok fazla uzatmıcam az önce de yukarıda atıldı tüm kanıtlar gereğini yapıp yapmamak senin delikanlılığına kalmış bekleyip görücez sizin kurallarınız sizin adaletiniz.
Size herhangi bir küfür gözükmüyor aksine sizin kayıtlı üyelerin verilerini açıkca paylaştığınız üstüne ağla patla şeklinde üyeleri kışkırttığına dair mesajlar vardı ki adminler görünmemesi için sildiler. Zaten size hakaret veya küfür varsa anında ban yiyorlar küfür etmeseler bile size karşı çıkılınca hemen işlem yapılıyor.

Multi üyeliklerle gelip gelip burada iftira atıyorsun ısrarla. Bu son uyarım, tekrar uyarmayacağım.
Komik Çocuklarsınız Ama Size Açıklıyayım Dostlarım Bazı İnsanlar Vardır Önüne Yüzlerce Örnek Versen Anlamaz Bir İnsan Vardır Tek Bir Şeye Bakar Anlar Bir İnsan Vardır Hiç Bir Şey İçin Uğraşmaz Bir İnsan Vardır Her Bilgi İçin Uğraşır Ben Kendimi En Ufak Bilgiler İle Geliştiren İnsanlardanım Merak Edip Araştıran Deneyen İnsanlardanım Bazı İnsanlar Gibi Her Şeyi Kopyala Yapıştır Yapan Değil Şu Kod Ne İşe Yarıyor Bu Ne İşe Yarıyor Diye Araştıran Biriyim Attın Fotoğraf 2020 Ait - 2024 Yılındayız Şimdi Açılan Konulara Bakıp Bir SS Atar Mısın ? Neden Kırpmak Gayretine Uğraştın Hiç Gerek Yoktu Komple Geçmişten Bugüne Atsan Yeterdi Dostlarım Bakın Saygısızlık Etmek İstemem Ama Bir Bilgiye Ulaştınızda O Bilginin Üstünde Durun Bu Yazılım İçinde Geçerli Gerçek Hayat İçinde PC Fonksiyonları Ne İşe Yarar Desem Bilmezsin Ne Etkisi Var Desem Bilmezsin Anca Yok Tek Harf Büyük Tek Harf Küçük Takılın " de - da" Ayrı Yazılmamış Eskiden " Arkadaşlar Şunu Bilmiyorum Yardımcı Olur Musunuz" Dememe Takılın Hiç Problem Değil Ben Kendi Bilgimle Herkese Bir Şeyler Sundum Ve Bazı İnsanlarla Bu Bilgiyi Paylaştım Başkaları Gibi Hazır Bir Şeyleri Para İlede Satmadım Ben Güzel Bir Şekilde Konuşmama Rağmen Bir Açık Arıyorsunuz Gerek Yok Gelin "Engin Sen Zamanında Ne Yanlış Yaptın Söyler Misin?" Bende Sana Bunları Yaptım Şunları Yaptım Derim Anlatırım Söyle Bir Şeyde Söylemek İsterim Sizler Benim Klavye Ve Fare Hareketime Bakarsınız Sağ Üstünden Kapama Düğmesine Bastıktan Sonra Kendinizi Yırtsanızda Umursamam Sadece Sanal Alemde Ortamında Varsınız Hayatımın Orta Yerinde Var Olamayacak Kadarsınız Umursamam Sizi Ama Sizlerle İyilikle Konuşuyorum Belki Anlarsınız Kendinizi Sorgular Bir Şeyler Yapma Çabasına Girersiniz Gerçekten Bak Bilgi Araştırıp Deneyerek Bir Şeylerle Uğraşarak Çok Mutlu Olacaksınız Zamanı Gelincede Ne Demek İstediğimi Çok İyi Anlayacaksınız. ,

Sizler İçinde İranlı Şair Bir Söz Yazayım Ve Konuyu Kapatayım;

Bilgisiz Bir Kimse Savaş Davuluna Benzer Sesi Çoktur İçi Boştur .
İyi günler öncelikle konunuzu okuyorum kelimelerin başı ve geri kalanı küçük olarak yazıyorsunuz. Büyük ihtimal Java üzerinde kendinizi geliştirdiğinizi düşünüyorum aynı zamanda araştırmanız güzeldir bunu insanları teşvik etmeniz daha güzel olacaktır. Fakat günümüzde Unreal veya Kotlin gibi uygulamalar üzerinden Metin2 benzer programlar yazılabilir bununla uğraşmak istemeyip kendini geliştirmek isteyenler Metin2, Knight gibi kaynak dosyalarından kendini geliştirebilirler sonuçta bir mantığı kaptıktan sonra kendilerini daha çok geliştireceklerdir. Fakat "PC Fonksiyonları Ne İşe Yarar Desem Bilmezsin", "Sizler Benim Klavye ve Fare Hareketlerime Baksanız Sağ Üstten Kapama Düğmesine Bastıktan sonra Kendinizi Yırtsanız Umursamam" gibi şeyler bulunduğunuz konuma yakışmayan haraketlerdir sonuçta bir yerde görev alıyorsanız bunun sorumluluğunu bilerek farkında olarak davranmanız gerekmektedir. Burada paylaşılan konuda her ne kadar olursa olsun bir herkese açık kaynak kodlama herkesin ulaşabildiği bir kodlama türü üzerine yazılmış emek vardır. Eğer bu mantık ile davranacaksak kodlama dili kullanmakta hırsızlık olur. Farklı kütüphaneler kullanmakta hırsızlık olur yani bu o kadar ileriye gider ki insanlar artık 0 ve 1 binaryleri kullanmasına kadar olay gider özgünlük güzeldir fakat insanların tercihlerine de karışamazsınız. Bundan dolayı yermeden insanları kendileri ve tercihleri ile ele almanızı eleştirinizi veya önerinizi ezmeden yapmanızı öneririm. Aynı zamanda @MaybeAnotherTime Deneme Moderatörün tam 149 sayfa içerisindeki konuşmalarını incelerseniz. "Açık Kaynak" denilen dosyaları paylaşacağı sonrasında vazgeçtiğini görürsünüz burası bir paylaşım platformu burada insanlar birbirine bir şey katması gerekmektedir. Eğer bir yazılım şirketinde çalışıyorsanız yazılım şirketi x kaynak dosyalarını paylaşacağız diye P&R yaptıktan sonra dalga geçer gibi paylaşmıyorum dediğinde sonuçlarını Linkedin vb. gibi üzerinden okuyabilirsiniz. Empati yönünden kendinizi geliştirmeniz dileği ile sağlıklı kalın.
Filesin sahibinin aktif satıs konusu Var ? Bide forumunda denem modsun yazık cidden

filesin yapımcısı benim kavgayı eden sizsiniz el altından filesimi satıyorsunuz bide haklıymışcasına konu açıyorsunuz warez etmeye kalkıyorsunuz nasıl bir döngü lan bu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri