- Konular
- 0
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 31
- MmoLira
- 176
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dur duydum 4 şeker yakalanmış xD
- Konular
- 118
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 598
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 806
- DevLira
- 21
Source paylaşacaktım lakin hakkımda ileri geri yorum yapıldığı için paylaşmaktan vazgeçtim hem hakaret edip hergün konuya gelip source paylaşıldımı diye bakanlar var dilerseniz içerisinde guileri kostüm effectlerini kostümlerini sökebilirsiniz güçlü bir protosu var oyunun bu halinde kurup start verebilirsiniz diyeceklerim bu kadar iyi forumlar dilerim hepinize
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- 306
- DevLira
- 0
2 gündür verdiği hayat mücadelesi sadece inadı yüzünden başka hiç bir şey değil banladıgı hesaplarımızdan hiç bir hakaret , yada küfür kullanmadık söylediğimiz şeyler zoruna gidiyor ki tüm hesaplarımızı suçsuz bir şekilde banlıyor şu inadı bırakta yapman gerekeni yap bu kadar insan sizden taraf değil bunun bilincindesin boşu boşuna uzatıyorsun ufacık konuyu dağ yaptınız files sahibi benim dosyaların warez olması gerçekten hiç umrumda değil satışdaki konumdakinden zaten cok eski hali ancak bu çok sayıp sevdiğiniz mod full sorunlu bir şekilde paylaşıyor tekrar söylüyorum 2 gün 2 gece insanları çam ağaçı gibi dikti source paylaşıcam diye bildirim yaptı paylaşmaktan vazgeçip özür metni paylaştı buna okeyim ancak senin de kendi çapında koyduğun kurallar gereğine gelirsek dosya içerisinde açık yada sorun bulunuyorsa konuyu kapatacağını belirtmişsin dostum paylaşan kişi mysql tablosunda bir sürü kullanıcı oluşturmuş elbet sıfırlamayı bilen insanlar vardır ancak bilmeyen kişilerin hakkına neden girebilsin lafı cok fazla uzatmıcam az önce de yukarıda atıldı tüm kanıtlar gereğini yapıp yapmamak senin delikanlılığına kalmış bekleyip görücez sizin kurallarınız sizin adaletiniz.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 31
- MmoLira
- 176
- DevLira
- 0
Sonuna kadar destek +12 gündür verdiği hayat mücadelesi sadece inadı yüzünden başka hiç bir şey değil banladıgı hesaplarımızdan hiç bir hakaret , yada küfür kullanmadık söylediğimiz şeyler zoruna gidiyor ki tüm hesaplarımızı suçsuz bir şekilde banlıyor şu inadı bırakta yapman gerekeni yap bu kadar insan sizden taraf değil bunun bilincindesin boşu boşuna uzatıyorsun ufacık konuyu dağ yaptınız files sahibi benim dosyaların warez olması gerçekten hiç umrumda değil satışdaki konumdakinden zaten cok eski hali ancak bu çok sayıp sevdiğiniz mod full sorunlu bir şekilde paylaşıyor tekrar söylüyorum 2 gün 2 gece insanları çam ağaçı gibi dikti source paylaşıcam diye bildirim yaptı paylaşmaktan vazgeçip özür metni paylaştı buna okeyim ancak senin de kendi çapında koyduğun kurallar gereğine gelirsek dosya içerisinde açık yada sorun bulunuyorsa konuyu kapatacağını belirtmişsin dostum paylaşan kişi mysql tablosunda bir sürü kullanıcı oluşturmuş elbet sıfırlamayı bilen insanlar vardır ancak bilmeyen kişilerin hakkına neden girebilsin lafı cok fazla uzatmıcam az önce de yukarıda atıldı tüm kanıtlar gereğini yapıp yapmamak senin delikanlılığına kalmış bekleyip görücez sizin kurallarınız sizin adaletiniz.
- Konular
- 29
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 351
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 1,645
- DevLira
- 0
black_jack sistemini paylassan bari ben onu beklıyodum yawSource paylaşacaktım lakin hakkımda ileri geri yorum yapıldığı için paylaşmaktan vazgeçtim hem hakaret edip hergün konuya gelip source paylaşıldımı diye bakanlar var dilerseniz içerisinde guileri kostüm effectlerini kostümlerini sökebilirsiniz güçlü bir protosu var oyunun bu halinde kurup start verebilirsiniz diyeceklerim bu kadar iyi forumlar dilerim hepinize

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)