HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Malesefki yönetici arkadaşlar bu duruma el koymuyor ek olarak bunu paylaşan arkadaşta modaratör gariplik ordaEvt inşallah paylaşılmaz da yöneticiler Bi el atsa güzel olur aslında. Adamın emeği söz konusu. Adam bundan ekmek kazanıyor du kimseye güvenilmez oldu ya.

Konu içeriği eksik dayı kapamanız lazım değil mi konuyu svf kısımjnda paylaşım yapıyor ve srcler yok
Son düzenleme:
Filesin sahibi @sypexworks dür umut denen şahıs ilk başta filesi satmaya kalkıyor sonra Warez ediyor ve kimse birşey demiyor o zaman bizde artık bu şekilde Warez edelim aldığımız filesleri emek söz konusu kimse orayı düşünmüyor Umut’un daha önceki sattığı tüm filesleri hafta sonuna Warez bilin o zaman yetkililer nedense başka bir konu olsa saniyesinde kapatırlardı
Ücretli alınan dosyalar el altından satılmaya başladı bende attım warezeben ne biliyim olayı merak ettim geldim
arkadasa gecmis olsun. herkese dosya vermemek lazım demek ki dua edin src paylasılmamıs heralde
Ücretli aldığım dosyaları başkaları el altından satıyor bana yazık günah değil mi mertcan ?yazık günah milletin emeğine bu kadar ayıp etmeyin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)