HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu şu kral bu arkadaş @sypexworks adlı arkadaşın satışta olan filesini çalıyor ve satışlarını yapıyor sonra filesi wareze atıyor böyle daha atamadı tabi de sattıgı kişilere de filesi arkadaşınınmış gibi gösteriyorbeyler biri özet geçsin 33 sayfa olmus 4 saatte takip edemedim
Aradığım yorumKonu şu kral bu arkadaş @sypexworks adlı arkadaşın satışta aolan filesini çalıyor ve satışlarını yapıyor sonra filesi wareze atıyor böyle daha atamadı tabi de sattıgı kişilere de filesi arkadaşınınmış gibi gösteriyor

ben ne biliyim olayı merak ettim geldimHocam ne filesmis. Herkes sahipleniyor ama ben tek kişi tanıyorum filesin sahibi oda @sypexworks
arkadasa gecmis olsun. herkese dosya vermemek lazım demek ki dua edin src paylasılmamıs heraldeKonu şu kral bu arkadaş @sypexworks adlı arkadaşın satışta olan filesini çalıyor ve satışlarını yapıyor sonra filesi wareze atıyor böyle daha atamadı tabi de sattıgı kişilere de filesi arkadaşınınmış gibi gösteriyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)