noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle
Wslik Server files En günceli

Altın Konu Wslik Server files En günceli 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaybeAnotherTime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 891
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
4.60 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Burada Victoryas beyin veya Sypex'in satış yaptıkları dekont ile başvurduğunda forumun ne yaptırımı olacaktır sizler para verdiniz fakat bizim moderatörümüz satışı olduğu için paranız çöp oldu isterseniz gidip şikayet edin mi diyeceksiniz gerçekten bu tutum çok yazık
Satış konularının turkmmo ile bağlantısı yoktur

Forum kuralları gereğince bir yazı yazıyorum buraya özelden bana yazmanıza bir kez daha gerek yok.
Hosting ekibi olarak bu değerlendirmeyi yaptık, yine buradan bilgilendirme sağlıyorum.

Files üzerinde sistem eklenip satışı da sunulabilir wareze atılabilir. Herhangi bir sorun olmadığından dolayı konu aktif kalacaktır.

Hayırlı forumlar...
Peki ? Bi satışdaki sistemin Guisini değiştirip paylaşılabilirmi Sonucda bi değişiklik yapılıyor

Satış konularının turkmmo ile bağlantısı yoktur
Satış konularının turkmmo ile bir bağlantısı olmayabilir fakat yayın platformu turkmmodur. Moderatörler adminler warez atılan sistemler daha çok hit alıyor diye düşünebilir fakat birçok kişi turkmmodan sistem files mi alınır diye burası yerine farklı yerlere yöneliyor son zamanlarda .works alan adlarının çoğaldığını inceleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri