HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Satış konularının turkmmo ile bağlantısı yokturBurada Victoryas beyin veya Sypex'in satış yaptıkları dekont ile başvurduğunda forumun ne yaptırımı olacaktır sizler para verdiniz fakat bizim moderatörümüz satışı olduğu için paranız çöp oldu isterseniz gidip şikayet edin mi diyeceksiniz gerçekten bu tutum çok yazık
Peki ? Bi satışdaki sistemin Guisini değiştirip paylaşılabilirmi Sonucda bi değişiklik yapılıyorForum kuralları gereğince bir yazı yazıyorum buraya özelden bana yazmanıza bir kez daha gerek yok.
Hosting ekibi olarak bu değerlendirmeyi yaptık, yine buradan bilgilendirme sağlıyorum.
Files üzerinde sistem eklenip satışı da sunulabilir wareze atılabilir. Herhangi bir sorun olmadığından dolayı konu aktif kalacaktır.
Hayırlı forumlar...
ah victoryasım ah yan hesaptan yönetimi kötülemek ne yaBöyle bir yönetim yok parayla alınan filesi wareze atıyor yönetim ekibide elinde çiğdem izliyor gerçekten tebrikler
sen sadece kendini kandırıyorsun başka yaptığın hiç bir başarın yok rezilsin .Satış konularının turkmmo ile bağlantısı yoktur
Satış konularının turkmmo ile bir bağlantısı olmayabilir fakat yayın platformu turkmmodur. Moderatörler adminler warez atılan sistemler daha çok hit alıyor diye düşünebilir fakat birçok kişi turkmmodan sistem files mi alınır diye burası yerine farklı yerlere yöneliyor son zamanlarda .works alan adlarının çoğaldığını inceleyinSatış konularının turkmmo ile bağlantısı yoktur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)