HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Böyle bir yönetim yok parayla alınan filesi wareze atıyor yönetim ekibide elinde çiğdem izliyor gerçekten tebrikler
dosyalar eklendikten sonra konuyu kapatıcaksınız herhalde bu tolerans sevdanız maalesef bitmiyor üzücü.
Yapılacak bir şey yok deneme moderatör üyeye ağla diyor üye sinirlenip söz söyleyince üyeyi uyarıyorlar diğer satış konusu olan üyeyi banlıyorlar konu kilitleniyor büyük ihtimal deneme moderatör kendi ihtirasları için açıyor bu kadar kişinin emeği hiç oluyor 2 sene önce olsa buraya Emrah bey bile dahil olurdu emeğe karşı toleransı olmadığını az çok biliyoruz
Filesle iligili kapacak bir durum olsaydı emin olun çoktan kapanırdı keza belirttiğiniz gibi ücrette olan files ile 1 - 1 aynı değildosyalar eklendikten sonra konuyu kapatıcaksınız herhalde bu tolerans sevdanız maalesef bitmiyor üzücü.
Şimdi bu arkadaş filese Umutcanpolat beyin aynı sistemlerini eklese konu kilitlenecek mi kural warez edilebilir diyor fakat sistem eklendiği zaman birebir aynı oluyor deneme moderatörünüz için hala bir işlem göremedim.Filesle iligili kapacak bir durum olsaydı emin olun çoktan kapanırdı keza belirttiğiniz gibi ücrette olan files ile 1 - 1 aynı değil
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)