HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konuya zaten admin arkadaşlardan biri takibinde merak etmeyin.Yapılacak bir şey yok deneme moderatör üyeye ağla diyor üye sinirlenip söz söyleyince üyeyi uyarıyorlar diğer satış konusu olan üyeyi banlıyorlar konu kilitleniyor büyük ihtimal deneme moderatör kendi ihtirasları için açıyor bu kadar kişinin emeği hiç oluyor 2 sene önce olsa buraya Emrah bey bile dahil olurdu emeğe karşı toleransı olmadığını az çok biliyoruz
istiyorsan bi satış sitemi ziyaret et sonra discorda geçelim beraber yayın verelim o dosyanın neresinde ne yazdığımı göstereyim ne dersinFilesle iligili kapacak bir durum olsaydı emin olun çoktan kapanırdı keza belirttiğiniz gibi ücrette olan files ile 1 - 1 aynı değil
Anlıyorum takipte forumunda bunun ihtiyacı var fakat deneme moderatör buradaki 2-3 üyenin birçok müşterinin hakkına girip kendi inadı için src client pack paylaştığında kazancınız 1 moderatör olabilir fakat kaybınız bir çok forum takipçisi olacaktır. Unutmayın hakimlerin bileKonuya zaten admin arkadaşlardan biri takibinde merak etmeyin.
%70 yasalar %30 vicdan kararı ile karar veriyorlar.
Forum kuralları gereğince bir yazı yazıyorum buraya özelden bana yazmanıza bir kez daha gerek yok.
Hosting ekibi olarak bu değerlendirmeyi yaptık, yine buradan bilgilendirme sağlıyorum.
Files üzerinde sistem eklenip satışı da sunulabilir wareze atılabilir. Herhangi bir sorun olmadığından dolayı konu aktif kalacaktır.
Hayırlı forumlar...
Hosting ekibi olarak bu değerlendirmeyi yaptık, yine buradan bilgilendirme sağlıyorum.
Files üzerinde sistem eklenip satışı da sunulabilir wareze atılabilir. Herhangi bir sorun olmadığından dolayı konu aktif kalacaktır.
Hayırlı forumlar...
Burada Victoryas beyin veya Sypex'in satış yaptıkları dekont ile başvurduğunda forumun ne yaptırımı olacaktır sizler para verdiniz fakat bizim moderatörümüz satışı olduğu için paranız çöp oldu isterseniz gidip şikayet edin mi diyeceksiniz gerçekten bu tutum çok yazık
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)