Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

gcc sürüm ile mi alakalı?

• Konuyu başlatan guze12
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 625

guze12

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
35
Online süresi
24g 1694s
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
Başarım Puanı
80
TM Yaşı
6 Yıl 3 Ay 11 Gün
MmoLira
2,444
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

GCC SÜRÜM İLE Mİ ALAKALI?
HATA:
17>PythonApplication.obj : error LNK2001: çözümlenmemiş dış sembol "public: __thiscall CPythonSwitchbot::CPythonSwitchbot(void)" (??0CPythonSwitchbot@@QAE@XZ)
17>PythonApplication.obj : error LNK2001: çözümlenmemiş dış sembol "public: virtual __thiscall CPythonSwitchbot::~CPythonSwitchbot(void)" (??1CPythonSwitchbot@@UAE@XZ)
17>PythonNetworkStreamPhaseGame.obj : error LNK2001: çözümlenmemiş dış sembol "public: void __thiscall CPythonSwitchbot::Update(struct CPythonSwitchbot::TSwitchbotTable const &)" (?Update@CPythonSwitchbot@@QAEXABUTSwitchbotTable@1@@Z)
17>PythonNetworkStreamPhaseGame.obj : error LNK2001: çözümlenmemiş dış sembol "public: void __thiscall CPythonSwitchbot::ClearAttributeMap(void)" (?ClearAttributeMap@CPythonSwitchbot@@QAEXXZ)
17>PythonNetworkStreamPhaseGame.obj : error LNK2001: çözümlenmemiş dış sembol "public: void __thiscall CPythonSwitchbot::AddAttributeToMap(struct CPythonSwitchbot::TSwitchbottAttributeTable const &)" (?AddAttributeToMap@CPythonSwitchbot@@QAEXABUTSwitchbottAttributeTable@1@@Z)
17>UserInterface.obj : error LNK2001: çözümlenmemiş dış sembol "void __cdecl initSwitchbot(void)" (?initSwitchbot@@YAXXZ)

yardım edecek yok mu?

Projeye PythonSwitchbot.cpp PythonSwitchbot.h dosyalarını import ettiniz mi?

razuv5 kullanıyorum files kendimi geliştirme amaçlı yeni yeni adımlar atıyorum elimden geldiğince. client src de bu dışında hata vermedi ama game src tarafını ve py kısmını denemedim burada hata aldığım için yardımcı olursanız sistemi eklemeyi düşünüyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri