mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Forumda gerçekten temiz alt yapı yok mu ?

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, ben Martysama'nın temiz alt yapısını arıyorum. Sürüm fark etmez ama kime özel mesaj yolu ile soru sorsam asla foruma düşen dosyayı kullanma diyor. 5.8 de backdoor olduğu iddia ediliyor. Öğrenci olduğum için de şuan alt yapı alacak param yok herkes para verip mi alt yapı temin ediyor ?
Mainline kullanmak istemiyorum aşırı soğudum herkes çok uğraştırıcı olduğunu söylüyor bana files konusunda yardımcı olacak birisi varsa konuya bekliyorum.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

çok hızlısın başkanım linkleri toparlayana kadar vermişsin cevabı.
Merhaba, ben Martysama'nın temiz alt yapısını arıyorum. Sürüm fark etmez ama kime özel mesaj yolu ile soru sorsam asla foruma düşen dosyayı kullanma diyor. 5.8 de backdoor olduğu iddia ediliyor. Öğrenci olduğum için de şuan alt yapı alacak param yok herkes para verip mi alt yapı temin ediyor ?
Mainline kullanmak istemiyorum aşırı soğudum herkes çok uğraştırıcı olduğunu söylüyor bana files konusunda yardımcı olacak birisi varsa konuya bekliyorum.
Yukarı da bahsedilen filesları kullanabilirsin.
İlginiz için teşekkür ederim dostlar. Galiba benim önüme hep sistem satmak kişiler çıktı. Çünkü hep bu filesleri kötülediler bugu coresi bitmez diye demek öyle değilmiş

İlginiz için teşekkür ederim dostlar. Galiba benim önüme hep sistem satmak kişiler çıktı. Çünkü hep bu filesleri kötülediler bugu coresi bitmez diye demek öyle değilmiş
Rica ederim kankacım forumda bir çok kaynak var uaşabilirsin bulamadığın takıldığın merak ettiğin konular üzerinde konu açarsan yardım alırsın mutlaka
o kişilere sorar mısın karılaştıkları bug core neymiş bunların ne sorunları varmış söylesin hem sen hem biz hemde files sahipleri bilgilenmiş olur ücret karşılığı söyler muhtemelen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri