Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Forumda gerçekten temiz alt yapı yok mu ?

Varys

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
3h 55m
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Gün
Başarım Puanı
3
MmoLira
154
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, ben Martysama'nın temiz alt yapısını arıyorum. Sürüm fark etmez ama kime özel mesaj yolu ile soru sorsam asla foruma düşen dosyayı kullanma diyor. 5.8 de backdoor olduğu iddia ediliyor. Öğrenci olduğum için de şuan alt yapı alacak param yok herkes para verip mi alt yapı temin ediyor ?
Mainline kullanmak istemiyorum aşırı soğudum herkes çok uğraştırıcı olduğunu söylüyor bana files konusunda yardımcı olacak birisi varsa konuya bekliyorum.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

çok hızlısın başkanım linkleri toparlayana kadar vermişsin cevabı.
Merhaba, ben Martysama'nın temiz alt yapısını arıyorum. Sürüm fark etmez ama kime özel mesaj yolu ile soru sorsam asla foruma düşen dosyayı kullanma diyor. 5.8 de backdoor olduğu iddia ediliyor. Öğrenci olduğum için de şuan alt yapı alacak param yok herkes para verip mi alt yapı temin ediyor ?
Mainline kullanmak istemiyorum aşırı soğudum herkes çok uğraştırıcı olduğunu söylüyor bana files konusunda yardımcı olacak birisi varsa konuya bekliyorum.
Yukarı da bahsedilen filesları kullanabilirsin.

Kanka bunları kullan kullanma diyenler büyük ihtimalle files satan kişiler olur onun haricinde kendini geliştirmekse konu zaten ücretli files almak mantıklı değil onun yerine bu konular için 10 15 tane kurs parası isterler git kendini orda geliştir daha iyi

Kanka bunları kullan kullanma diyenler büyük ihtimalle files satan kişiler olur onun haricinde kendini geliştirmekse konu zaten ücretli files almak mantıklı değil onun yerine bu konular için 10 15 tane kurs parası isterler git kendini orda geliştir daha iyi

Yaşlandın be Ziyaa :crutch: :)

Öyle denk geldi abi zaten çoğu filesın linki açıktı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri