- Konular
- 3
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 5h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 216
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Elimde Eski bir Filesim var bunun gcc sürümü gcc49 ben bu sürümü clang seviyesine çıkartmak istiyorum 1 haftalık bir serüvenden sonra tıkanıp kalıyorum.
bu sürümü nasıl yükseltebilirim hangi kaynaklardan yararlanabilirim veya nerelerde değişiklik yapabilirim ?
bu sürümü nasıl yükseltebilirim hangi kaynaklardan yararlanabilirim veya nerelerde değişiklik yapabilirim ?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
mnartysama 5.8 den externleri al ilk önce sonbra game db makefileleri ayarla sonra tüm gcc49 olanları clang yapın sonrasında yine source içerisinde gcc yerine clang yaptığınız için ufak tefek errorler verecektir çözdüğünüzde herşey tamamdır ama dediğim gibi extern bölümün martysama 5.8 filesinden alınMerhaba Arkadaşlar Elimde Eski bir Filesim var bunun gcc sürümü gcc49 ben bu sürümü clang seviyesine çıkartmak istiyorum 1 haftalık bir serüvenden sonra tıkanıp kalıyorum.
İletişime Geçebilirsiniz.
iletişime gecebilirsin