HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ssh üzerinden sıfırlayabilirsinizbulabildinizmi mysql şifresini ben hala bulamadım
SIFIRLANMIYOR DENEDIM BI KAC KISIDE YORUMLARDA FARKETTIYSENIZ SIFIRLANMADIĞINI BELIRTMIŞ OLMUYOR HERŞEY TAMAM MYSQL GIREMIYORUM ŞİFREYI dev DİYE YAZMIŞLAR YA DALGA GECMISLER YADA YANLIŞ OKADAR UGRASTIK MYSQLDA TAKILDIKssh üzerinden sıfırlayabilirsiniz
Discorddan ulaşırmısın banaSIFIRLANMIYOR DENEDIM BI KAC KISIDE YORUMLARDA FARKETTIYSENIZ SIFIRLANMADIĞINI BELIRTMIŞ OLMUYOR HERŞEY TAMAM MYSQL GIREMIYORUM ŞİFREYI dev DİYE YAZMIŞLAR YA DALGA GECMISLER YADA YANLIŞ OKADAR UGRASTIK MYSQLDA TAKILDIK
Filesi kurdum sorunsuz MySQL giriyor oyuna bağlanırken hata veriyor packi açtım içinde ip yazacak yer yok kendi ip adresimize göre nasıl ayarlicaz yapicaz ?
MySQL hatasız giriyor şifresi 77441100SIFIRLANMIYOR DENEDIM BI KAC KISIDE YORUMLARDA FARKETTIYSENIZ SIFIRLANMADIĞINI BELIRTMIŞ OLMUYOR HERŞEY TAMAM MYSQL GIREMIYORUM ŞİFREYI dev DİYE YAZMIŞLAR YA DALGA GECMISLER YADA YANLIŞ OKADAR UGRASTIK MYSQLDA TAKILDIK
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)