Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

104-105 Vs'lik Server Files [FULL + SRC] 1

indirmek için izniniz yok
Herkese selamlar bugün sizlere paylaşacağım filesin wslik altyapısı tamamen bana ve doğana aittir.

Forumda paylaşılan haliyle de bildiğiniz gibi pesege'nin paylaştığı filesi 2019 yılında eric ve ben yaptık.(Filesin profil görüntüleme sistemini eklerken yaşadığımız sorunun konusunu son soru cevap bölümüne açtığım konudan görebilirsiniz. Zacqonun konusu ve 34k konudan alarak yapmıştık python sorgusunda #eric değil #muratk çektirmiştim onu silmiş biraz alındım🥺)

Aramızda geçen olaylar sebebiyle oyun dosyaları benim elimde değilken ayrılma kararı aldık ve filesi arşive kaldırdık.

Sonrasında eric yani doğan pesege ile birlikte ortak yaptığımız filesin üzerine birşeyler ekleyerek filesi satışa çıkarmışlar ve sonra da paylaşmışlar.

Bunca zaman kötü bir şey ağzımdan çıkmadı ben de emek verdim satış parasından bana da vereceksiniz gibi bir şey de söylemedim.

Dilerse eric(doğan) hesabıyla bunu yorum olarak belirtebilir. :)

Konuya açıklık getirmek için son mesajımı yazıyorum
Bu filesı hazırlarken Murat ile ortak hazırlamıştık benim altyapım üzerine
Kimin ne yaptığının pek bir önemi yok sonuç olarak emeğin azı çoğu olmaz fakat satıştaki sürümün üzerinde oldukça fazla değişiklik vardı bu konuda Murat'a bir şey borçlu olduğum söylenemez ayrıca Murat piyasayı bırakmıştı o vakitler
Kısacası Murata paylaşım için teşekkürler kendisi eski ortağımdır.

Hiçbir zaman basit şeylerden para kazanma hevesim olmadı ki files sattığım 3 kişi de bunu iyi biliyorlar ödemelerini mehmetçik vakfına bağış ile aldım.

velhasıl kelam satış yaptıkları arkadaş veya ücretsiz indirip filesten ilerleyen orasına tam emin değilim ki filesi bir bilişime satmış sanırım ve geçenlerde files warezlendi ve srcde oluşan engelleme sebebiyle kimse filese giremedi.

Filesin dilinden anlayan 3-5 kişiden biri olduğum için girmekte hiç zorluk çekmedim ki bunda arkadaşlarımın da desteğini yok sayamam. @blackjack1921

Uzun lafın kısası alt yapısı bile bana ait olan dosyalar için bu arkadaşlar birbirlerine dava açmışlar kavgalar çıkarmışlar falanlar filanlar. Ben bu alt yapının bana ait olduğunu kanıtlı bir şekilde ispatlarım sevgili bilişimci dostum dava açacaksan bana açabilirsin. Ben hakkımın yendiği dosyaları warez ediyorum. :)

Files paylaşılan ile aynı değildir Core veren uzak market sistemi vs kaldırılmıştır login ekranındaki game şişmesi giderilmiştir. İndirenler karşılaştırabilir.

Bunca zaman discord adresimizde filesi paylaşacağımı söylemiştim ve hep sözümü tutarım beklettiğim için kusura bakmayın hepinize iyi eğlenceler iyi kullanımlar...

Konuyu görüntüleyenlerde günlerce filesi isteyip vermediğimde trip atan arkadaşları görüyorum şimdi gelip bir teşekkür bile etmiyorlar.

Screenshot_20.png

Screenshot_19.png

Eğer sürüm güncellemesi yaparsanız sizin filesiniz de bu şekilde uçabilir.
gcc9 c++17 bsd12.2 değerler bu şekildedir.
sa.jpg

GCC 4.9 MYSQL 5.5 FREEBSD 9.2
GİRİŞ YAPILABİLİR.
Client 2013 ile build alabilirsiniz.

Screenshot_21.png
Yazar
ShineSun
Kaynak İndirilme
27
Görüntüleme
115
İlk yayınlama