Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

metin2 pvp hile yapımı yardım

saienz1231

Level 2
Üye
Konular
36
Online süresi
1g 53096s
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
Başarım Puanı
61
TM Yaşı
7 Yıl 7 Ay 12 Gün
MmoLira
487
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

merhabalar iyi günler cheat engine ile birkaç pointer bulup saldırı hızı one hit animasyon hızı gibi hileleri yapmayı öğrendim. yolun başında olduğumun farkındayım fakat bir yerden başlamak gerektiğini düşünüyorum bazı sunucularda kalıcı pointer buldum fakat bazılarında bulamadım aynı şeyleri yapmama rağmen olmadı kalıcı pointer bulmanın farklı yolları var mı varsa neler mesela sadece saldırı hızı değil de oto toplama gibi şeylere de girişmek istiyorum bunları nasıl yaparım. Kod bilgisi olmadan hazır source kullanmak mı mantıklı olur yoksa source yapmayı öğrenmek mi mantıklı ? bana yardımcı olur musunuz lütfen şimdiden teşekkürler.

Kendi sourceunu yazman gerekli. Çoğu foruma atılan sourcetan bir şey anlamazsın. Herkes kendine göre yazıyor, aldığın sourceu öğrenmeye uğraşana kadar kendin çok daha iyi bir source yazabilirsin. Diğer dediğin şeyler de zamanla yerine oturacak. Burada bizim anlatmamız yeterli değil, kendin bakıp denemelisin.

merhabalar iyi günler cheat engine ile birkaç pointer bulup saldırı hızı one hit animasyon hızı gibi hileleri yapmayı öğrendim. yolun başında olduğumun farkındayım fakat bir yerden başlamak gerektiğini düşünüyorum bazı sunucularda kalıcı pointer buldum fakat bazılarında bulamadım aynı şeyleri yapmama rağmen olmadı kalıcı pointer bulmanın farklı yolları var mı varsa neler mesela sadece saldırı hızı değil de oto toplama gibi şeylere de girişmek istiyorum bunları nasıl yaparım. Kod bilgisi olmadan hazır source kullanmak mı mantıklı olur yoksa source yapmayı öğrenmek mi mantıklı ? bana yardımcı olur musunuz lütfen şimdiden teşekkürler.
İlk önce kafanızda belirlediğiniz yazılım dilini geliştirip kendi anlayabileceğiniz şekilde kodlama yapmanızı tavsiye ederim. İnternette bulunan çoğu source, yazılım dili bilmediğinizde sizi sıkıntıya sokacaktır. Sadece bu tür işler için yazılım öğrenmek ne kadar mantıklı bilemiyorum ama hevesin var ise ilk aşaman yazılım olmalı. Daha sonrası zaten deneme yanılma ile gerekli adres ve offsetleri harekete geçirebilirsin. Zaman ile kendini geliştireceksin. Birden maalesef hiçbir şey olmuyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri