zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BATTLE PASS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cb4wtu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sistemi indirmedim ama kendime battlepass ararken buraya geldim. :) resimlerde ödül 2. Slotunda item varken neden altındaki X resmî hala daha var oranın hide olması gerek.
yapıştır sorunları da çözelim ağabey :D

1724007516738.png

böyle bir hata alıyorum sebebi n eolabilir yardımcı olur musunuz

@cb4wtu

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Şu an server'a eklediğim Battle-Pass sistemini açmak için minimap'teki icon'a dokunduğumda 5 dk boyunca client ile server arasındaki iletişim kayboluyor ve Battle-Pass ekranının açılmasını bekliyorum. Ekran geldiğinde server ile iletişim tekrardan sağlanıyor fakat Battle-Pass arayüzü ekranda kalmıyor, kapanıyor. Arayüzü açmaya çalışmadığım esnada görevler de yapılabiliyor fakat arayüzü açmaya çalıştığımda client-sever iletişimi kaybediyorum. sadece battle-pass arayüzünü açmaya çalışan kişi tarafında yaşanıyor. server'daki diğer kişilerin oyunu etkilenmiyor. ne client side ne server side herhangi bir hata mesajı bulunmuyor. packet.h dosyalarım uyuşuyor.

minimap daki butona basıyorum pencere acılmıyor sysr yok yardımcı olacak var mı

I want to use more than 5 missions, how should I do it? Because I have already created mission 6, but it is hidden.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri