- Konular
- 93
- Online süresi
- 2ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 328
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 189
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 8,274
- DevLira
- 21
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Selamlar,
Yüksek online oyuncuda oynattırmış, denenmiş bir battlepass. SQL tabanlı stabil ve sorunsuz şekilde çalışıyor. İçerisine baştan aşşağı Türkçe şekilde anlatım ekledim, daha rahat ekleyebilmeniz adına bazı yerleri tamamen gösterdim. Hepinize iyi kullanımlar dilerim. Eksik veya sorunlarınızı yorumlarda belirtirseniz hem kendim, hem forumdaki üyelerimiz yardımcı olacaktır.
Videoda görünen slotların içerisindeki boşluğun sebebi benim eşya eklemememden kaynaklıdır.
SetClipRect'i eksik olanlar için anlatım;
----
item proto için kullanım örneği;
70611 BattlePassTicket ITEM_USE USE_SPECIAL 1 NONE LOG NONE NONE 1000 1000 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0
----
Ödülleri eklemek için;
burada 3'den sonra 4 5 ve 6 eşya id'si ve kaç adet olacağı şekilde güncelleyebilirsiniz örnek;
27991 27992 27993 eşya id'leri, 250 ise count'u belirtir.
Kanıt için teşekkürler @susbisus
Kanıt için teşekkürler @Aominechi
Kanıt için teşekkürler @Psych0SociiaL
Yüksek online oyuncuda oynattırmış, denenmiş bir battlepass. SQL tabanlı stabil ve sorunsuz şekilde çalışıyor. İçerisine baştan aşşağı Türkçe şekilde anlatım ekledim, daha rahat ekleyebilmeniz adına bazı yerleri tamamen gösterdim. Hepinize iyi kullanımlar dilerim. Eksik veya sorunlarınızı yorumlarda belirtirseniz hem kendim, hem forumdaki üyelerimiz yardımcı olacaktır.
Videoda görünen slotların içerisindeki boşluğun sebebi benim eşya eklemememden kaynaklıdır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
----Paylaşım için teşekkürler.
Player tablosunu sql olarak çıkarıp, horse_skill_point'in altına ekleyince hata veriyor. Aşağıdakini uygulamak daha iyi.
player.sql:ALTER TABLE `player` ADD COLUMN `battle_pass_end` datetime NULL DEFAULT NULL ON UPDATE CURRENT_TIMESTAMP AFTER `horse_skill_point`; ALTER TABLE `player_deleted` ADD COLUMN `battle_pass_end` datetime NULL DEFAULT NULL ON UPDATE CURRENT_TIMESTAMP AFTER `horse_skill_point`;
SetClipRect'i eksik olanlar için anlatım;
----
item proto için kullanım örneği;
70611 BattlePassTicket ITEM_USE USE_SPECIAL 1 NONE LOG NONE NONE 1000 1000 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0
----
Ödülleri eklemek için;
Kod:
Group Mission_1
{
#--# InfoDesc InfoName
1 type COUNTER_CHAT
2 vnum
3 count 2500
}
burada 3'den sonra 4 5 ve 6 eşya id'si ve kaç adet olacağı şekilde güncelleyebilirsiniz örnek;
Kod:
Group Mission_1
{
#--# InfoDesc InfoName
1 type COUNTER_CHAT
2 vnum
3 count 25000
4 27991 250
5 27992 250
6 27993 250
}
27991 27992 27993 eşya id'leri, 250 ise count'u belirtir.
Kanıt için teşekkürler @susbisus
Sistemin çalıştığına dair kanıt;
tekrardan konu için teşekkürler.
Kanıt için teşekkürler @Aominechi
Kanıt için teşekkürler @Psych0SociiaL
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Güncelleme!!!
Affect Calısmıyordu vereceğim kodları ekleyince çalışacaktır.
KANIT:
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Ay Sonu Oldugu için bitiş tarihini az göstermekte
Aç root/uiaffectshower.py:ARAT MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_PC_BANG_EXP_BONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_EXPBONUS_P_STATIC, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/EXP_Bonus_p_on.sub",), ÜSTÜNE EKLE 538 : (localeInfo.BATTLE_PASS_ACTIVE_AFFECT, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/battle_pass_active.tga"), Buradaki 538 i game/src/affect.h deki sayıya göre düzenleyiniz. AYNI DOSYADA ARAT if type < 500: return DEĞİŞTİR if type < 500 and type != 538: returnlocale/tr/locale_game.txt:EKLE BATTLE_PASS_ACTIVE_AFFECT Savaş Bileti Aktif. SNA
İCON LİNK
VİRUSTOTAL
İ3c tarafından satın alınan hizmetler için hiç bir sorunum bulunmuyor. Paylaşılan veya oyunlarına start veren bir çok kişi giripte içerikleri direkt olarak çalabiliyor veya patlatılan files içeriklerinden alıyorlar ama ui tasarımı çıkartan kişiler bu forumda sayılıdır. Benim haklarım müşteriye satıldıktan sonra biter bir daha aynısını almaya teklif dahi etseler satışı asla olmaz! kullanacak arkadaşlara allah sabır versin çok kullanışlı bir battlepass değilBana ait olması dışında bir sorun yok, yanlışım varsa düzeltin. Sistemin tasarımı @Mr.Javelin tarafından ücreti karşılığında bana yapılmıştır, görevlere de bakacak olursak sanırım sadece kullanılan şey GUI değilmiş gibi görünüyor. Aktif satışını sağladığım dosyaların içerisinden sökülen savaş bileti gibi geldi bana, amacım konuyu kirletmek değil kullanmak isteyen arkadaşlar kullanabilir ancak dediğim gibi benim yapımdan sökülen sistem ise ki kendi dosyalarım ile karşılaştırdığım zaman çok detaya girmemek ile birlikte neredeyse 1/1 aynı görünüyor, sistemi sadece 1 kez aktif etmiştim, çalışıyordu ancak save almama gibi saçma sorunları bulunuyordu, ışınlanınca görevler sıfırlanıyordu vs. o yüzden bir daha asla kullanmadım ancak çok fazla kodu bulunduğu için kaldırmaya üşenmiştim, kullanacak arkadaşlara sağlam bir test tavsiyesinde bulunuyorum, tabi eğer aynı sistemden bahsediyorsak.konularınızı kirletmek gibi bir amac taşımadığımı bilmenizi isterim. iyi forumlar.
Paylaşım için teşekkürler
KANIT OLARAK EKLEYE BİLİRSİNİZ.
- Konular
- 52
- Online süresi
- 2ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 181
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 12,574
- DevLira
- 18
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 15
- Online süresi
- 6ay 25g
- Reaksiyon Skoru
- 319
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 10,972
- DevLira
- 6
Paylaşım için Teşekkürler Aldım bir Dal Helal Et 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)