HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yapıştır sorunları da çözelim ağabeySistemi indirmedim ama kendime battlepass ararken buraya geldim.resimlerde ödül 2. Slotunda item varken neden altındaki X resmî hala daha var oranın hide olması gerek.

Şu an server'a eklediğim Battle-Pass sistemini açmak için minimap'teki icon'a dokunduğumda 5 dk boyunca client ile server arasındaki iletişim kayboluyor ve Battle-Pass ekranının açılmasını bekliyorum. Ekran geldiğinde server ile iletişim tekrardan sağlanıyor fakat Battle-Pass arayüzü ekranda kalmıyor, kapanıyor. Arayüzü açmaya çalışmadığım esnada görevler de yapılabiliyor fakat arayüzü açmaya çalıştığımda client-sever iletişimi kaybediyorum. sadece battle-pass arayüzünü açmaya çalışan kişi tarafında yaşanıyor. server'daki diğer kişilerin oyunu etkilenmiyor. ne client side ne server side herhangi bir hata mesajı bulunmuyor. packet.h dosyalarım uyuşuyor.
I want to use more than 5 missions, how should I do it? Because I have already created mission 6, but it is hidden.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)