- Konular
- 9
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 5,557
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
filtremelek istedigin itemlerin butun vnumlari aklinda ezbereyse kullanmak zorunda degilsin ama onun haricinde item protodan vnumini referans almak zorundasinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SGroundItem'ın ilk offseti zaten yerdeki itemin virtualnumberı niye ekstradan fonk kullanıyoruz, ismini almak istiyorsan evet onu kullanman gerekli ama onun dışında vnum için gereksiz![]()

- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
filtremelek istedigin itemlerin butun vnumlari aklinda ezbereyse kullanmak zorunda degilsin ama onun haricinde item protodan vnumini referans almak zorundasin![]()
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
İki kişinin bildiği, cheat engine değildir!
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 2,002
- DevLira
- 0
tek tek bunların instance adreslerini bulmak bayağı zor olacak, çok fazla deneme yanılma, bakalım sonumuz hayrola.
SendItemPickUpPacket() vid parametre değerini sonunda buldum, fonksiyonu kancalayıp vid ile ilgili item listesini karşılaştırmak ve ona gore send yada ret e atlatmam gerekecek muhtemelen.
SendItemPickUpPacket() vid parametre değerini sonunda buldum, fonksiyonu kancalayıp vid ile ilgili item listesini karşılaştırmak ve ona gore send yada ret e atlatmam gerekecek muhtemelen.

- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Hocam sen biliyormuşsun zaten bizi test etmiyorsun değil mi ?tek tek bunların instance adreslerini bulmak bayağı zor olacak, çok fazla deneme yanılma, bakalım sonumuz hayrola.
SendItemPickUpPacket() vid parametre değerini sonunda buldum, fonksiyonu kancalayıp vid ile ilgili item listesini karşılaştırmak ve ona gore send yada ret e atlatmam gerekecek muhtemelen.![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)