Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Dali | Client - Performance & Optimization 2023-03-24

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Manji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ege her zaman yer aramaya müsait egenin yoruculuğu beni benden alıyor adam konulara bir ara benim ismimi yazıp ingilizce küfürle birleştiriyor iki farklı hesap kullanıyor ege niye böylesin

Bir süre önce üzerinde çalışmıştım kodlarda bir eksik var diyemeyiz herkes kendi dosyasına göre yapılandırması yeterli olacaktır 00.01de ışınlanma komutuna enter yapıp 00.03 de ışınlanmış oldum 2 saniye büyük bir performans paylaşım için teşekkürler.
3cba8687443c0b1e34fde30bcf95a7ce.gif
kodu revize etmek düzenlemek hatalarını gidermek sanki eksiklerini gidermemekmiş gibi konuşuyorsunuz bunu gören @manji eksiksiz olduğunu kendince kanıtlamaya çalışıyor cidden garip

kodu revize etmek düzenlemek hatalarını gidermek sanki eksiklerini gidermemekmiş gibi konuşuyorsunuz bunu gören @manji eksiksiz olduğunu kendince kanıtlamaya çalışıyor cidden garip
Aylar oldu yapalı hemen hemen aynı kodlar bu şekilde anlatımlı değildi ama aynı kişiden çıkma kod yapısı direk bu konudan yapmadım yani yanlış anlaşılma olmasın var olan yapısından çok ileri giderdik 2saniyelik düzenleme ortaya çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri