HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayır burası kurallarına göre hareket eden herkesin uyumlu bir şekilde +18 görüntü veya teşvik edici unsurlara daha hassas olan bir forum kurallar için Forumun giriş sayfasından Ulaşabilirsinizneden burası ban forumumu

Ege her zaman yer aramaya müsait egenin yoruculuğu beni benden alıyor adam konulara bir ara benim ismimi yazıp ingilizce küfürle birleştiriyor iki farklı hesap kullanıyor ege niye böylesin
kodu revize etmek düzenlemek hatalarını gidermek sanki eksiklerini gidermemekmiş gibi konuşuyorsunuz bunu gören @manji eksiksiz olduğunu kendince kanıtlamaya çalışıyor cidden garipBir süre önce üzerinde çalışmıştım kodlarda bir eksik var diyemeyiz herkes kendi dosyasına göre yapılandırması yeterli olacaktır 00.01de ışınlanma komutuna enter yapıp 00.03 de ışınlanmış oldum 2 saniye büyük bir performans paylaşım için teşekkürler.
![]()
Aylar oldu yapalı hemen hemen aynı kodlar bu şekilde anlatımlı değildi ama aynı kişiden çıkma kod yapısı direk bu konudan yapmadım yani yanlış anlaşılma olmasın var olan yapısından çok ileri giderdik 2saniyelik düzenleme ortaya çıktıkodu revize etmek düzenlemek hatalarını gidermek sanki eksiklerini gidermemekmiş gibi konuşuyorsunuz bunu gören @manji eksiksiz olduğunu kendince kanıtlamaya çalışıyor cidden garip
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)