HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
egecim bu konudan yaptım demedim ki yabancı forumdan indirdim revize edip kullanadım aynı dosya zaten herkes kendine göre revize ederek kullanabilir neden uslübunu bozuyorsun ayıp değil mi portakalYorum yapmayayım diyorum ama sürekli bişeyler oluyor bu forumda ELLEHELLEH
yabancı forumdan indirdiğim dosyanın hashini bu konudaki dosyanın hashiyla karşılaştiriyrüm
Ekli dosyayı görüntüle 93697
ecnebi forumu olan üstteki türkiş olan alttaki moruk
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 93696
Crap woman gene bişeyler savunmuş o da nesi? @MaviAy44
Ekli dosyayı görüntüle 93699
DÜZENLEMEK
Ben şuan şok oldum yaptıgın bu tespite gerçekten inanamadım sen nasıl bir zeki insansın böyle gerçekten ben şaşkınlar içerisindeyim hemen turkmmo yönetim kurulu ile senin için görüşüp admin olman için elimden geleni yapacağım bu zekaya ihtiyacımız varYorum yapmayayım diyorum ama sürekli bişeyler oluyor bu forumda ELLEHELLEH
yabancı forumdan indirdiğim dosyanın hashini bu konudaki dosyanın hashiyla karşılaştiriyrüm
Ekli dosyayı görüntüle 93697
ecnebi forumu olan üstteki türkiş olan alttaki moruk
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 93696
Crap woman gene bişeyler savunmuş o da nesi? @MaviAy44
Ekli dosyayı görüntüle 93699
ZORT
dedim dedim inanmadınız bak noldu şimdiBen şuan şok oldum yaptıgın bu tespite gerçekten inanamadım sen nasıl bir zeki insansın böyle gerçekten ben şaşkınlar içerisindeyim hemen turkmmo yönetim kurulu ile senin için görüşüp admin olman için elimden geleni yapacağım bu zekaya ihtiyacımız var

neden burası ban forumumuBan için tetikteyim :d
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)