HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
iyi forumlar.
Bir süre önce üzerinde çalışmıştım kodlarda bir eksik var diyemeyiz herkes kendi dosyasına göre yapılandırması yeterli olacaktır 00.01de ışınlanma komutuna enter yapıp 00.03 de ışınlanmış oldum 2 saniye büyük bir performans paylaşım için teşekkürler.
![]()
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ücretli olarak satıldığı için konu kapatılmıştır.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Ban için tetikteyim :d
Sen öyle herşeyi %100 hazır beklersen sorun konudaki eksik değil sen olmuş oluyorsun. Birşeyi öyle önüne hazır beklemiceksin herzaman mlsf, birazda kendin çabalıcaksın emek vereceksin ben ister eklerim ister eklemem bunada ben karar veririm.Konu sahipleri ne zaman paylaşacağı sistemi önce kendi test filesında deneyecek merak ediyorum. Şu koyduğun linkteki dosyalarla eklemeyi dene sorunsuz eklenirse eğer kanıt at senden özür dileyeyim xd
paylaşım için teşekkürler.
satıyo ama ne farkeder, zaten konu açmasının amacı burada ürünleri warezlenmesin. şimdi 6 ay güncellenmeyince serbestmi oluyor
full değil
Söyler misin merak ettim eksik olan nedir ?full değil
kullanmayı denedim mi hiç ?Söyler misin merak ettim eksik olan nedir ?
düzenlenmesi gereken ekstra .cpp ve .hler
ThingInstance.cpp
ThingInstance.h
ResourceManager.cpp
ResourceManager.h
ActorInstanceData.cpp
RaceData.cpp
RaceData.h
Madem kullanmayı denemedin eksik olduğu konusuna nasıl vardınız ?kullanmayı denedim mi hiç ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)