HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
orda denemedin mi hiç yazacaktımMadem kullanmayı denemedin eksik olduğu konusuna nasıl vardınız ?
Konu sahipleri ne zaman paylaşacağı sistemi önce kendi test filesında deneyecek merak ediyorum. Şu koyduğun linkteki dosyalarla eklemeyi dene sorunsuz eklenirse eğer kanıt at senden özür dileyeyim xd
Sen öyle herşeyi %100 hazır beklersen sorun konudaki eksik değil sen olmuş oluyorsun. Birşeyi öyle önüne hazır beklemiceksin herzaman mlsf, birazda kendin çabalıcaksın emek vereceksin ben ister eklerim ister eklemem bunada ben karar veririm.Konu sahipleri ne zaman paylaşacağı sistemi önce kendi test filesında deneyecek merak ediyorum. Şu koyduğun linkteki dosyalarla eklemeyi dene sorunsuz eklenirse eğer kanıt at senden özür dileyeyim xd
Kanka şu attığın linkin bozuk/eksik olduğunu sen de biliyorsun ben de biliyorum niye bu kadar zorluyorsun ki xddSen öyle herşeyi %100 hazır beklersen sorun konudaki eksik değil sen olmuş oluyorsun. Birşeyi öyle önüne hazır beklemiceksin herzaman mlsf, birazda kendin çabalıcaksın emek vereceksin ben ister eklerim ister eklemem bunada ben karar veririm.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)